8

VALERA Swiss'X Super Brush & Shine Hajvasaló

Professzionális hajkisimító, Természetes sörtékkel a gyengédebb és gyorsabb hajkisimításért, és az egészségesen fényes hajért. Svájcban gyártott minőségi termék 2 év garanciával.

1. A sörték kisimítva eresztik át a (lapok közé kerülő) hajat, így az gyengédebben és gyorsabban egyenesíthető ki

2. A haj tökéletesen egyenes és kondicionált lesz az 5 rétegű kerámia és tourmalin bevonatú lapoknak köszönhetően. A rugalmas billenő simítólapok, tökéletesebb és egyenletesebb érintkezést biztosítanak. Az ion generátor pedig, még hidratáltabbá és puhábbá teszi a hajat.

3. Maximális fényesség: a sörték még meleg állapotban simítják le a hajszálakat, ezzel lezárják a haj felső pólusait és hámrétegét, egyenletesen eloszlatják a többlet hőt, így helyreállítva a haj formáját.

49.990 Ft 42.490 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék készleten van, elérhető.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!
Részletek

Az öt rétegű tartós kerámia bevonat lehetővé teszi, hogy a haj könnyebben és egyenletesebben csússzon a lapok között, elősegítve ezzel a szabályozott és kiszámítható hő eloszlást. A turmalinnal bevont simítólapok, hő hatására, természetes módon, negatív ionokat bocsájtanak ki, így hozzájárulnak a haj antisztatikus regenerációjához és hidratáltságának fenntartásához.

A rugalmas billenő simítólapok a hajjal való tökéletesebb és egyenletesebb érintkezést biztosítják, így az mindig a megfelelő módon kerül a simítólapok közé. Alkalmas a haj simításához és göndörítéséhez is A hideg végeknek köszönhetően nagyobb mennyiségű haj is simítható, a simító végek összeszorításával, a nélkül, hogy az megégetné az ujjunkat. Pontosan és folyamatosan szabályozható simítólap hőmérséklet (230 °C). Melyet digitális kijelzőn ellenőrizhetünk. 60 perc után automatikusan kikapcsol, és figyelmeztet a lehűlésről is. Ultra gyors 20 másodperces, elektronikusan állítható felfűtés akár 230 °C hőmérsékletig. A megfelelő és azonnali tárolásról hőszigetelt védősapka gondoskodik. (110-240V)is használható.