0

Valera Swiss Power 4ever

Az életre szóló hajszárító
 
A Valera Swiss Power4ever szénkefementes BLDC motorja garantálja a példátlan szárítási teljesítményt és a szinte végtelen élettartamot. A BLDC motorban négy rendkívül erős neodímium-vas-bor mágnes helyettesíti a hagyományos motorokban használt grafit szénkeféket, melyek a rotorhoz dörzsölődve gyorsabban elhasználódnak. Ez az új technológia biztosítja a több, mint 10000 órán át tartó élettartamot (5-ször hosszabb, mint az AC motorok esetéban), a könnyebb súlyt és a környezetszennyezés megelőzését, mivel nincs káros szénpor kibocsájtás.
 

2400W teljesítményű ENDURO szénkefementes BLDC motor, professzionális, ion generátoros hajszárító, mindösszesen 495 gramm. 6 fokozatú légáramlás / hőmérséklet szabályozóval, hideglevegő gombbal rendelkezik. Az erős motor rendkívül csendes működésű 69db(A). A jó szigetelésnek és magas minőségű alkatrészeknek köszönhetően alacsony üzemi zajjal használható készülék. A Superflex kábel 3 méteres, Rotocord kábelcsomósodás gátlóval, egyedülállóan biztonságos és kényelmes használatot biztosít professzionális körülmények között is. Kivehető fémszűrő biztosítja a könnyű tisztítást és karbantartást. A készülék professzionális felhasználásra készült. Svájcban gyártott minőségi termék 2 év garanciával.

Az ion generátor negatív töltésű ionok millióit állítja elő, elősegítve ezzel a haj megfelelő hidratáltságának fenntartását. A fokozott hidratáció elősegíti a haj kondicionáltságának megőrzését, regeneráló hatása van, illetve a hajat puhábbá és könnyebben fésülhetővé teszi. A negatív töltésű ionok csökkentik a szálló haj elektrosztatikai töltöttségét és megakadályozzák a nem kívánt hullámokat is.

Csúcsteljesítmény még alacsonyabb hőmérsékleten is: a gyorsabb légáramlásnak köszönhetően gyorsabb száradást tesz lehetővé alacsonyabb hőmérsékleten is, ez által jobban kíméli a festett hajat így az tovább tartja meg színét.

A két féle (6 és 7,5cm-es TOUCH ME) ultra vékony professzionális szűkítő fejjel még jobban koncentrálható a légáramlás és a diffúzorral.

Az egyedülállóan biztonságos speciális hullámdrótos fűtőelemeknél az elektromos fűtőszálak közvetlenül követik a csillámpala kártya alakját, így magasabb minőséget, biztonságot, és a kiáramló levegő hőmérsékletének sokkal egyenletesebb eloszlását, valamint hosszabb élettartamot tesznek lehetővé, mint a hagyományos, spirális drótozású fűtőelemek.

A professzionális ENDURO szénkefementes BLDC motor az egyedülálló aerodinamikai technológiával szuper erős (85m3/óra) légáramlás előállítására képes.

75.990 Ft 64.590 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék készleten van, elérhető.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!