0

Valera Swiss Nano 9200 Ionic Rotocord

A legkompaktabb és legkönnyebb AC motoros, szuper erős, professzionális Valera hajszárító ion generátorral és rotocorddal.

Csúcsteljesítmény még alacsonyabb hőmérsékleten is: a gyorsabb légáramlásnak köszönhetően gyorsabb száradást tesz lehetővé alacsonyabb hőmérsékleten is, ez által jobban kíméli a festett hajat így az tovább tartja meg színét.

44.990 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék jelenleg nincs raktáron. Külső raktári elérhetőségről (+3 nap) és előrendelésről itt érdeklődhet.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!
Részletek

A kis méret mellé, kis súly is párosul: 540 gramm Univerzális 2000W-os AC motorjával, kiemelkedően magas élettartamra tervezték. 6 fokozatú légáramlás / hőmérséklet szabályozóval, hideglevegő gombbal rendelkezik. Az erős motor rendkívül csendes működésű. A jó szigetelésnek és magas minőségű alkatrészeknek köszönhetően alacsony üzemi zajjal használható készülék. A Superflex kábel 3 méteres, Rotocord kábelcsomósodás gátlóval, egyedülállóan biztonságos és kényelmes használatot biztosít professzionális körülmények között is. Kivehető fémszűrő biztosítja a könnyű tisztítást és karbantartást. A készülék professzionális felhasználásra készült. Svájcban gyártott minőségi termék 2 év garanciával.

Az ion generátor negatív töltésű ionok millióit állítja elő, elősegítve ezzel a haj megfelelő hidratáltságának fenntartását. A fokozott hidratáció elősegíti a haj kondicionáltságának megőrzését, regeneráló hatása van, illetve a hajat puhábbá és könnyebben fésülhetővé teszi. A negatív töltésű ionok csökkentik a szálló haj elektrosztatikai töltöttségét és megakadályozzák a nem kívánt hullámokat is.

A két féle (6 és 8cm-es) ultra vékony professzionális szűkítő fejjel még jobban koncentrálható a légáramlás.

Az egyedülállóan biztonságos speciális hullámdrótos fűtőelemeknél az elektromos fűtőszálak közvetlenül követik a csillámpala kártya alakját, így magasabb minőséget, biztonságot, és a kiáramló levegő hőmérsékletének sokkal egyenletesebb eloszlását, valamint hosszabb élettartamot tesznek lehetővé, mint a hagyományos, spirális drótozású fűtőelemek.

A professzionális univerzális AC motor az egyedülálló aerodinamikai technológiával szuper erős (72m3/óra) és szuper gyors (120 km/óra) légáramlás előállítására képes. A hosszú élettartamú univerzális AC motorral felszerelt Valera hajszárítók várható élettartama kb. 2000 óra. A személyes vagy háztartási használatnál az AC motoros hajszárítók motorjára 5 éves Valera jótállás vonatkozik.