23

Valera Silhouette Hajkreppelő

Valera hajkreppelő. Nagyméretű professzionális krepp lap 6 hullámmal. Kerámia és turmalin bevonattal borítva a kíméletes és biztonságos formázásért, és rugalmas mozgó lapokkal a teljes felület hatékony kihasználásáért. Folyamatos elektronikus hőmérsékletszabályozással 210 celsius fok hőmérsékletig.

Professzionális használatra tervezve

2 év garancia

A turmalin bevonat simítólapok a hő hatására, természetes módon negatív ionokat bocsátanak kis, így hozzájárulnak a haj antisztatikus regenerációjához és hidratáltságának fenntartásához, segítik megelőzni a haj kiszáradását.
A kerámia bevonat lehetővé teszi a legtökéletesebb hőelőszlást és a tincsek egyenletes siklását, így a haj kíméletesen formálható, károsodás nélkül.
A rugalmas billenő simítólapok a hajjal való tökéletesebb és egyenletesebb kontaktust biztosítják. A tincsek a megfelelő módon érintkeznek a simítólapokkal, így azok mindig a teljes felületükkel, hatékonyan simítanak.
Ultra gyors felfűtés
A hideg végnek köszönhetően nagyobb mennyiségű haj is kreppelhető, a simító végek összeszorításával,anélkül, hogy az megégetné az ujjunkat.
Pontosan és folyamatosan szabályozható simítólap hőmérséklet (80-210 celsius fok)
Univerzális feszültség. (110-240 V) hálózaton is használható, így ideális utazáshoz is.
A 3 méter hosszúságot forgó kábel kényelmes és biztonságos használatot tesz lehetővé professzionális körülmények között
31.990 Ft 25.590 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék készleten van, elérhető.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!