0

VALERA Hajvasaló Swiss'X PulseCare

Professzionális hajsimító és kreatív formázó kifejezetten a festett, igénybe vett hajhoz kifejlesztve.

A gyakori formázás hatására a színes haj elveszítheti fényességét és ragyogását. A 3D HAIR COLOR és a SWISS'X PULSE CARE gondoskodik, hogy a hajszín megőrizze a fényét és ragyogását. Egyedülálló technológia a festett vagy igénybe vett haj formázásához.

Részletek
44.990 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék jelenleg nincs raktáron. Külső raktári elérhetőségről (+3 nap) és előrendelésről itt érdeklődhet.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!
Részletek Technikai adatok

Pontos hőmérséklet szabályozás a precíz érzékelőknek köszönhetően: A Swiss'X Pulsecare másodpercenként 200 szenzorellenőrzéssel folyamatosan figyeli a simítólapok hőmérsékletét, így folyamatosan biztosítja az előre beállított pontos hőmérsékletet, legyen szó vastag szálú, vékony, egyenes vagy göndör hajról.

A negatív ionok gyengéd ereje: Hajformázás közben az extra erős iongenerátor és turmalin bevonat több millió negatív töltésű ionnal antisztatikus hatást fejt ki és fenntartja a haj nedvességtartalmát. A gyengéd de mégis hatékony formázás érdekében.

Prémium kerámia bevonat turmalinnal: Az extra vastag, öt rétegű kerámia bevonatú simítólapokon a haj hihetetlenül könnyedén siklik a lapok között. A hő a lehető leg egyenletesebben oszlik el, így a legkisebb hőhatás mellett is gyönyörű eredményt biztosít.

A tökéletesen lekerekített, különleges kialakítású, külső fűtött formázó rész, a hosszan tartó hullámos vagy göndör tincsekért felel. A hűvös végek segítségével biztonságos a formázás.

A Valera a Swiss 'X hajvasalókat mester fodrászokkal együttműködve fejleszti és gyártja Svájcban.