8

VALERA Swiss SILENT JET 8600 Ionic D Rotocord

Szuper erős, rendkívül csendes, klasszikus formájú, AC motoros professzionális hajszárító ion generátorral.
 

2400W teljesítményű AC motor, professzionális, ion generátoros hajszárító, mindösszesen 560 gramm. Univerzális AC motorjával, kiemelkedően magas élettartamra tervezték. 6 fokozatú légáramlás / hőmérséklet szabályozóval, hideglevegő gombbal rendelkezik. Az erős motor rendkívül csendes működésű 65db(A). A jó szigetelésnek és magas minőségű alkatrészeknek köszönhetően alacsony üzemi zajjal használható készülék. A Superflex kábel 3 méteres, Rotocord kábelcsomósodás gátlóval, egyedülállóan biztonságos és kényelmes használatot biztosít professzionális körülmények között is. Kivehető fémszűrő biztosítja a könnyű tisztítást és karbantartást. A készülék professzionális felhasználásra készült. Svájcban gyártott minőségi termék 2 év garanciával.

Az ion generátor negatív töltésű ionok millióit állítja elő, elősegítve ezzel a haj megfelelő hidratáltságának fenntartását. A fokozott hidratáció elősegíti a haj kondicionáltságának megőrzését, regeneráló hatása van, illetve a hajat puhábbá és könnyebben fésülhetővé teszi. A negatív töltésű ionok csökkentik a szálló haj elektrosztatikai töltöttségét és megakadályozzák a nem kívánt hullámokat is.

Csúcsteljesítmény még alacsonyabb hőmérsékleten is: a gyorsabb légáramlásnak köszönhetően gyorsabb száradást tesz lehetővé alacsonyabb hőmérsékleten is, ez által jobban kíméli a festett hajat így az tovább tartja meg színét.

A két féle (6 és 7,5cm-es TOUCH ME) ultra vékony professzionális szűkítő fejjel még jobban koncentrálható a légáramlás és diffúzorral.

Az egyedülállóan biztonságos speciális hullámdrótos fűtőelemeknél az elektromos fűtőszálak közvetlenül követik a csillámpala kártya alakját, így magasabb minőséget, biztonságot, és a kiáramló levegő hőmérsékletének sokkal egyenletesebb eloszlását, valamint hosszabb élettartamot tesznek lehetővé, mint a hagyományos, spirális drótozású fűtőelemek.

A professzionális univerzális AC motor az egyedülálló aerodinamikai technológiával szuper erős (80m3/óra) és szuper gyors (140 km/óra) légáramlás előállítására képes. A hosszú élettartamú univerzális AC motorral felszerelt Valera hajszárítók várható élettartama kb. 2000 óra. A személyes vagy háztartási használatnál az AC motoros hajszárítók motorjára 5 éves Valera garancia vonatkozik.

54.990 Ft 46.690 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék készleten van, elérhető.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!