31

VALERA SWISS Ionic Comfort hajszárító búra

Hajszárító búra ion generátorral

A megújult Valera Swiss Ionic Comfort hajszárító búra ergonómikus kialakításának köszönhetően még kényelmesebbé varázsolja az otthoni hajszárítást. Az ion generátorral felszerelt készülék óvja a hajat a kiszáradástól. 3 fokozatban állítható légáram / hőmérséklet szabályozás, hűvös levegő gombbal, és be- kikapcsolást mutató visszajelző lámpával. A Svájban készült ultrakönnyű, csendes és lágy búrára 2 év garanciát biztosítunk.
34.990 Ft 29.690 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék készleten van, elérhető.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!
Részletek

Kiemelkedő hajvédelem a Colourcare technológiának köszönhetően: 

Csúcsteljesítmény még alacsonyabb hőmérsékleten is: a gyorsabb légáramlásnak köszönhetően gyorsabb száradást tesz lehetővé alacsonyabb hőmérsékleten is, ez által jobban kíméli a festett hajat így az tovább tartja meg színét.

Az ion generátor negatív töltésű ionok millióit állítja elő, elősegítve ezzel a haj megfelelő hidratáltságának fenntartását. A fokozott hidratáció elősegíti a haj kondicionáltságának megőrzését, regeneráló hatása van, illetve a hajat puhábbá és könnyebben fésülhetővé teszi. A negatív töltésű ionok csökkentik a szálló haj elektrosztatikai töltöttségét és megakadályozzák a nem kívánt hullámokat is.

Tartozék: Praktikus utazótáska