26

VALERA Excel 2000 Ionic - Hajszárító (561.08/I)

Szuperkönnyű hajszárító ion fejlesztővel

6 fokozatú légáramlás / hőmérséklet szabályozóval rendelkezik (beleértve a hideglevegő funkciót is). Kivehető szűrő biztosítja a könnyű tisztítást. Akasztógyűrűjével könnyen tárolható függő helyzetben is. A szűkítő fejjel koncentrálható a légáramlás. A 2000 W-os teljesítmény mellett, szuper könnyű súllyal rendelkezik, csupán 360 gr. A készülék háztartási felhasználásra készült. Svájcban gyártott minőségi termék 2 év garanciával.

Az ion generátor negatív töltésű ionok millióit állítja elő, elősegítve ezzel a haj megfelelő hidratáltságának fenntartását. A fokozott hidratáció elősegíti a haj kondicionáltságának megőrzését, regeneráló hatása van, illetve a hajat puhábbá és könnyebben fésülhetővé teszi. A negatív töltésű ionok csökkentik a szálló haj elektrosztatikus töltöttségét és megakadályozzák a nem kívánt hullámokat.

Csúcsteljesítmény még alacsonyabb hőmérsékleten is: a gyorsabb légáramlásnak köszönhetően gyorsabb száradást tesz lehetővé alacsonyabb hőmérsékleten, ez által jobban kíméli a festett hajat, így az tovább tartja meg színét.

Az ergonomikus kialakítású kapcsolóknak köszönhetően, a hőmérséklet és a légáramlás egyszerűen beállítható az alap és a turbó szint között, magába foglalva az eco energiatakarékos módot, amikor a teljesítmény és energiafelhasználás a leg optimálisabb.

23.990 Ft 19.190 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék készleten van, elérhető.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!

Kapcsolódó termékek