0

Szállítás

 

0. AKÁR INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!

Vásárolj bruttó 50.000 Ft kosárérték felett és elengedjük a szállítási költséget!


1. Személyes átvételi lehetõség
A megrendelt terméket / termékeket személyesen is átveheti bemutatótermünkben, a 1046 Budapest, Kiss Ernő u. 3/a szám alatt, minden munkanapon 08:00 és 15:30 óra között.

Fizetési lehetõségek:
- Helyszíni készpénzes vagy bankkártyás fizetés
- Online bankkártyás fizetés Unicredit rendszeren keresztül

2. DPD futárszolgálattal történõ kiszállítás
A kiszállítás díja nincs beépítve a termékek árába.

Szállítási díj/csomag (bruttó Ft)

  3 kg-ig 3,1-10kg-ig 10,1- 20kg-ig 20,1 kg felett
Utánvétes fizetés 1.890,- Ft 3.490,- Ft 3.690,- Ft 5.190,- Ft
Elõre utalás 1.690,- Ft 1.790,- Ft 1.990,- Ft 3.490,- Ft
Bankkártyás fizetés

1.690,- Ft 1.790,- Ft 1.990,- Ft 3.490,- Ft

Fizetési lehetõségek:
- Utánvét
- Elõre utalás
- Bankkártyás fizetés

Mindhárom fizetési mód magába foglalja a csomagolás díjat, amelynek bruttó
értéke csomagonként: 450,- Ft.


Utánvétes fizetési mód:
Utánvétes fizetési módnál a szállítási díj magába foglalja a pénzkezelés díját is. A DPD futárnak kell átadni a megrendelt termék/termékek ellenértékét, amelynek kifizetésérõl elismervényt kap. A számlát a csomagban találja.

A DPD futárszolgálat 490.000,- Ft értékhatárig szállítja ki a termékeket. Amennyiben ezt az értéket meghaladó megrendelést szeretne leadni webáruházunkon keresztül, kérjük, a megrendelés leadása elõtt egyeztessen munkatársunkkal.

Előre utalásos fizetési mód:
Előre utalásnál a szállítási költséget nem terheli pénzkezelési díj! A webáruházunkban leadott megrendelést követõen 1 munkanapon belül díjbekérõt állítunk, ami tartalmazza a bankszámlaszámot is, ahová a megrendelés összegét utalnia kell. A csomagot azt követõen adjuk át a futárszolgálatnak, miután a díjbekérõn szereplõ összegrõl megkapjuk a kapcsolódó ellenérték jóváírását tartalmazó bankszámlakivonatot. Kérjük, elõre utalásnál minden esetben várja meg az elõlegbekérõt és tûntesse fel annak sorszámát az utalás megjegyzésében!

Bankkártyás fizetési mód:
A bankkártyás fizetési módot választva kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban.
A tranzakció összege nem kerül azonnal terhelésre, hanem csak zárolja a számláján a vásárlásnak megfelelõ összeget. 1 munkanapon belül visszaigazoljuk megrendelését és a tényleges terhelés csak ekkor történik számláján.

A kiválasztott áru/áruk megrendelése után az Unicredit Bank fizetõoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhetõ legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Mindössze annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintson, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenõrzõkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és MasterCard, Visa Electron és MasterCard Electronic (a kártyát kibocsátó bank döntésétõl függõen), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenõrzõkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklõdjön Bankjánál. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklõdjön bankjánál, hogy kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

 

3. DPD PickUp Pontok

 

 

Fizetési mód az átvételi ponttól függ: Az összes DPD Pickup Pontban készpénzzel kiegyenlítheti az utánvétes összeget, illetve egyes üzletekben bankkártyát is elfogadnak.

 

WEB szállítási feltételek

Cégünk, mint a Saeco Vending, Gaggia, Valera, TVS, Vintageteas, Polti, Pellini, Saicaf márkák kizárólagos magyarországi forgalmazója, közvetlen gyári kapcsolattal rendelkezik. Termékeinket raktárról biztosítjuk, rövid, a megrendeléstõl számított 2-5 munkanapos szállítási határidõkkel. Amennyiben az adott termékbõl nem lenne készletünk, akkor telefonon vagy e-mail-en keresztül értesíteni fogjuk, és tájékoztatjuk a szállítás várható idõpontjáról.

Fizetés és szállítás
A vételár összege a kiválasztott termék mellett látható, amely az Általános Forgalmi Adót már magába foglalja.

A webáruházban megrendelhetõ termékek árainak változtatási jogát fenntartjuk.

A honlapjainkon feltűntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegûek, nem minősülnek konkrét ajánlattételnek. A honlap készletinformációt nem tartalmaz és nem képes készletre vonatkozó adatot (készletet vagy készlethiányt) figyelembe venni. Előfordulhat olyan eset, hogy egy adott termék nincs készleten és átmenetileg vagy tartósan nem beszerezhetõ. Cégünk saját döntési jogkörében jogosult bármely termék forgalmazásának megszûntetésérõl dönteni.

Amennyiben hibás ár kerül a webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan helytelen árnál, mint például a ”0,- Ft”, a rendszerhibából eredõ hibás áron a Cady-Trade ’95 Kft. nem köteles átadni a terméket, hanem felajánlhatja a helyes áron történő átadást. Ennek ismeretében az Ügyfél elállhat a vásárlási szándékától.

A megrendelt terméket/termékeket a DPD futárszolgálattal szállíttatjuk. A DPD futárszolgálat munkanapon 08:00 – 17:00 óra között szállítja ki a termékeket. Amennyiben ezt a szállítási módot választja, kérjük, hogy a szállítási címnek olyan címet adjon meg, ahol munkaidõben Ön vagy más - az átvételt lebonyolítani tudó személy - tartózkodik! Utánvétes fizetési mód választása esetén a kiszállított termékek árát és a szállítási díjat a futárnak kell átadni. A megadott számlázási címre kiállított számlát a csomagban találja. A számla a szállítási díjat is tartalmazza.


Kedvezménykártyák és hűségpont rendszerek

- Webáruházunkban lehetőséget adunk Hűség pontok gyűjtésére, melyek későbbi vásárlásokkor levonásra kerülnek a vételár összegéből. Hűségpont rendszerünkről bővebben ITT tájékozódhat.

- Minden kedves látogatónknak lehetőséget biztosítunk Törzsvásálói kártya igénylésére, mellyel a továbbiakban kedvezményekre jogosult a jövőben a webáruházunkban és bemutatótermünkben történő vásárláskor, valamint kávégép szervizünk szolgáltatásainak igénybevételekor. Törzsvásárlói kártyaprogramunkról bővett információt EZEN A LINKEN kaphat.

Gyártók
Gyors kereső
 
Ide írja, amit keres.
Részletes keresés
Elfogadott kártyák