0

Sage BES990 Oracle Touch - karos kávégép

Az automata barista.....

Ez a színes érintőképernyős csúcsmodell igazi világújdonság. Egy karos kávégép ami olyan automata funkciókkal tarja kézben a kávékészítés nehezebb részleteit, hogy felhasználója egy pillantaig sem érzi úgy, hogy elveszítette volna a manuális kapcsolatot kávégépével. A beépített kúpos őrlője automatikusan megőrli, adagolja és tampereli a kávét illetve a beállított hőmérsékletűre és állagúra habosítja fel a tejet, így automatizálja a kiváló minőségű eszpresszó vagy cappuccino kézi készítésének legnehezebb részeit. A hármas fűtőrendszere, az aktív fejfűtéssel, a dupla kazánnal és a dupla vízpumpákkal kivételes hősatbilitást és rugalmas gőzkészenlétet biztosít, így a teljes kivonatolási folyamat a beállított paramétereknek megfelelően történik, hogy mindig a lehető legjobb ital készüljön az adott kávéból. A 8 féle profilhoz tetszőleges kávékülönlegességek menthetők, hogy bármikor, egyszerűen elkészíthesd kedvenceid, ahogy a kedvenc kávézódban megszokhattad.

Részletek
999.990 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék készleten van, elérhető.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!
Részletek Technikai adatok

Főbb jellemzők:

· Kávékészítés szemes vagy őrölt kávéból: Akár egy vagy két adagot készíthetsz egyszerre, a hosszúságot pedig automatikusan, tetszés szerint beállíthatod.

· Beépített kúpos késes kávéőrlő: Beállítható finomságú (45 fokozat) és mennyiségű őrleményt adagolhatsz közvetlenül az egy vagy két adagos szűrőbe, egy gombnyomásra. Így mindig friss őrleménnyel készítheted a kávéd a tökéletes aroma kioldódás érdekében. A rozsdamentes őrlőkések pedig szerszám nélkül széteszerelhetők így egyszerűen tisztíthatóak.

· Automata tamper: a szabályozható egyengetéssel és tömörítő erővel az örlemény felületét egyenletesen tampereli, így a kivonatolás hatékony ami gazdagabb aroma kióldódást eredményez.

· Programozható italok: Tetszés szerint elmentheted az ideális kávémennyiséget, a tej hőfokát, állagát az egy és két adaghoz is, így mindig az ideális paraméterekkel készül italod, legyen szó, ristrettoról, espresso-ról, latteról vagy cappuccinoról. 8 féle profilbeállítás menthető név szerint.

· Forró víz funkció: ha kedved támadna teázni, egyszerűen elkészítheted a külön álló forróvíz adagolóval, mellyel akár csészéket is hamar felmelegítheted. A forróvíz adagoló, közvetlenül a fej mellett helyezkedik el, így a csésze mozdítása nélkül, plusz forróvízet adagolhatsz az italodhoz, ennek köszönhetően az americanokat és a hosszú kávékat is, túlzott csersav kioldódás nélkül, kényelmesen készítheted el. 

· Gőzfunkció és professzionális gőzölő cső: a kitűnő cappuccinohoz vagy más tejhabos italokhoz. A duplafalú gőzcső kívül langyos, így biztonságosan, 360 fokban elforgatható, így az ideális szög beállításával, a tejet a gőzölő edényben keringtetve, csodás mikro habot készíthetsz, hogy kivételes latte art mintákkal koronázhasd meg a kávés italkülönlegességeidet.

· Automata tejhabosítás: A tejhőfok és állag kiválasztását követően, automatikusan felgőzöli a tejet, sűrű krémesre vagy lágyan habosra, capuccinohoz vagy lattehoz, ahogyan csak szeretnéd.

· Dupla rozsdamentes kazán és dupla vízpumpa: az egyik kazán a vizet fűti a másik pedig az azonnal elérhető gőzért felel, így akár gőzölhetsz kávékészítés közben is, a hőstabilítás pedig +-1C fokon belül marad a kivonatolás alatt.

· Aktív fejfűtés: A szabványos, 58mm-es fej, aktív fűtőegysége mindig optimális hőfokon tartja a fejet tovább fokozva a hőstabilitást.

·Duo Temp Pro rendszer: A gőzőlést követően automatikusan visszahűti a kazánt, így azonnal készen áll a további kávék készítésére, így időt takaríthatsz meg és a következő kávék is megfelelő hőmérsékleten készülhetnek.

· Thermocoil vízmelegítő rendszer: egyszerűen és gyorsan melegíti fel a vizet a kívánt hőmérsékletre. Ahogy a víz egy fém tekercsen keresztül áramlik, optimális és konstans hőmérsékletet vesz fel, mert a hőstabilitás rendkívül fontos a legfinomabb kávék elkészítéséhez.

· Elektronikus PID hőmérsékletszabályzás: az elkészült kávé megfelelő hőmérsékletét (+- 2C) is beállíthatod és gondoskodik a konstans vízhőmérséklet tartásáról a kivonás folyamata alatt.

· Előáztatásos kávékészítési mód: Az első fázisban alacsony nyomáson megnedvesíti az őrleményt, kis ideig előáztatva azt, majd a forró vizet magas nyomással préseli át az őrölt kávén. A hosszabb kivonatolási folyamat eredménye a tökéletes, aroma dús kávéitalok. Az előáztatás ideje változatható így hosszabb előáztatási idővel is készíthetsz italokat ami ideális lehet a világosabb pörkölésű, specialty kávéknál a gazdagabb aromák kinyeréséhez.

· Nagy nyomású olasz vízpumpa: biztosítja a megfelelő nyomást a kávékészítéshez, hogy a kávéból kioldódhasson az összes értékes íz és aroma és egy mogyoróbarna sűrű krémréteg alakuljon ki az ital tetején.

· Túlnyomás szelep: az ideális nyomástartományban tartja a víznyomást a kivonatolás közben, így elkerülhető az örleményben kialakuló túlnyomásból adodó csatornásodás, ami nagy mértékben rontja a kivonatolás hatékonyságát.

· Színes, érintőképernyős kijelző: nyomon követhető a kávé készítés hőfoka, a lefolyás időtartama, a pontos idő és beállítható az automatikus be/ki kapcsolás is, ha azonnal szeretnéd élvezni kedvenc italodat.

· 8 féle profil mentése: a tetszőlegesen beállítható italok, a speciális paramétereikkel, külön külön elnevezhetőek és a hozzájuk rendelhető piktogrammokkal menthetőek el, így mindig egyszerűen kiválaszthatod kedvenc italkülönlegességeidet. 

· Csészemelegítő felület: melegen tartja a csészéket, hogy azok ne hűtsék le a kávéitalt, így több időd lesz elmerülni a különleges aromák élvezetében.

· Tartozék tartó fiók: Elrendezheted a kávékészítéshez és karbantartáshoz szükséges eszközöket, hogy mindig mineden kéznél legyen.

· Karbantartás kijelzés: figyelmeztető üzenet jelenik, meg, a karbantartás időszerűségéről, hogy semmiképp ne feledkezz el a készülék karbantartásáról, így meghosszabbíthatod az élettartamot.

· Automata tisztító program: Elkerülheted a kávéolaj lerakodásokat a belső egységben melyek hibás ízeket okozhatnak a kávé italban illetve eldugíthatják a rendszert. Használatának esedékességére figyelmeztet.

· Automata vízkőtelenítő program: eltávolítja a vízkőlerakodásokat a rendszerből. A vízkő eldugíthatja a belső vízrendszert, ezért kiemelten fontos, hogy rendszeresen vízkőmentesítsünk. Az automata program elvégzi a műveletet, nekünk csak a vízkőtelenítő szert kell a víztartályba kevernünk. Az öblítést követően pedig nincs több dolgod csak élvezni a kedvenc kávé különlegességeidet.

· Automata bekapcsolás időzítés: beprogramozhatod a hét minden napjára, a bekapcsolás pontos időpontját, így nem kell várnod a felfűtésre, azonnal élvezheted kedvenc kávékülönlegességeidet.

· Tartozékok: szimpla fenekű szűrők, egy és két adagos (őrlős használathoz), nemes acél tejhabosító edény, tisztító eszközök, vízszűrő, vízkeménység mérő, zacckiütő.