0

Sage BES920 Dual-boiler - karos kávégép

Stabilitás minedenek felett....

A kiegyensúlyozott ízekhez egyenletes kivonatolás szükséges, ennek fontos eleme a szabályozható és álandó hőfok éppúgy mint az alacsony nyomású előáztatás, akár az ipari kávégépek esetében. A hármas fűtőrendszer, az aktív fejfűtéssel, a dupla kazánnal és a dupla vízpumpákkal kivételes hősatbilitást és rugalmas gőzkészenlétet biztosít, így a teljes kivonatolási folyamat a beállított paramétereknek megfelelően történik, hogy mindig a lehető legjobb ital készüljön az adott kávéból. 

Részletek
499.990 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék készleten van, elérhető.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!
Részletek Technikai adatok

Főbb jellemzők:

· Kávékészítés őrölt kávéból: Akár egy vagy két adagot készíthetsz egyszerre, a hosszúságot pedig automatikusan, tetszés szerint beállíthatod.

· Programozható kávéhosszúság: Tetszés szerint elmentheted az ideális kávémennyiséget az egy és két adaghoz is, így mindig az ideális víz mennyiséggel készül italod.

· Forró víz funkció: ha kedved támadna teázni, egyszerűen elkészítheted a külön álló forróvíz adagolóval, mellyel a csészéket is hamar felmelegítheted.

· Gőzfunkció és professzionális gőzölő cső: a kitűnő cappuccinohoz vagy más tejhabos italokhoz. 360 fokban elforgatható, így az ideális szög beállításával, a tejet a gőzölő edényben keringtetve, csodás mikro habot készíthetsz, hogy kivételes latte art mintákkal koronázhasd meg a kávés italkülönlegességeidet.

· Dupla rozsdamentes kazán és dupla vízpumpa: az egyik kazán a vizet fűti a másik pedig az azonnal elérhető gőzért felel, így akár gőzölhetsz kávékészítés közben is, a hőstabilítás pedig +-1C fokon belül marad a kivonatolás alatt.

· Aktív fejfűtés: A szabványos, 58mm-es fej, aktív fűtőegysége mindig optimális hőfokon tartja a fejet tovább fokozva a hőstabilitást.

·Duo Temp Pro rendszer: A gőzőlést követően automatikusan visszahűti a kazánt, így azonnal készen áll a további kávék készítésére, így időt takaríthatsz meg és a következő kávék is megfelelő hőmérsékleten készülhetnek.

· Elektronikus PID hőmérsékletszabályzás: a kávékészítés megfelelő hőmérsékletét (86-96C) is beállíthatod és gondoskodik a konstans vízhőmérséklet tartásáról a kivonás folyamata alatt.

· Előáztatásos kávékészítési mód: Az első fázisban alacsony nyomáson megnedvesíti az őrleményt, kis ideig előáztatva azt, majd a forró vizet magas nyomással préseli át az őrölt kávén. A hosszabb kivonatolási folyamat eredménye a tökéletes, aroma dús kávé italok. Az előáztatás ideje programozható így akár hosszabb előáztatási idővel is készíthetsz italokat ami ideális lehet a világosabb pörkölésű, specialty kávéknál a gazdagabb aromák kinyeréséhez.

· Nagy nyomású olasz vízpumpa: biztosítja a megfelelő nyomást a kávékészítéshez, hogy a kávéból kioldódhasson az összes értékes íz és aroma és egy mogyoróbarna sűrű krémréteg alakuljon ki az ital tetején.

· Túlnyomás szelep: az ideális nyomástartományban tartja a víznyomást a kivonatolás közben, így elkerülhető az örleményben kialakuló túlnyomásból adodó csatornásodás, ami nagy mértékben rontja a kivonatolás hatékonyságát.

· Nyomás visszajelző: ellenőrizheted az aroma kivonatolás folyamatát, mert az ideális nyomástartomány fontos a krémes espresso készítéshez.

· Digitális kijelző: nyomon követhető a kávé készítés hőfoka, a lefolyás időtartama, a pontos idő és beállítható az automatikus bekapcsolás is, ha azonnal szeretnéd élvezni kedvenc italodat.

· Csészemelegítő felület: melegen tartja a csészéket, hogy azok ne hűtsék le a kávéitalt, így több időd lesz elmerülni a különleges aromák élvezetében.

· Tartozék tartó fiók: Elrendezheted a kávékészítéshez és karbantartáshoz szükséges eszközöket, hogy mindig mineden kéznél legyen.

· Karbantartás kijelzés: figyelmeztető üzenet jelenik, meg, a karbantartás időszerűségéről, hogy semmiképp ne feledkezz el a készülék karbantartásáról, így meghosszabbíthatod az élettartamot.

· Automata tisztító program: Elkerülheted a kávéolaj lerakodásokat a belső egységben melyek hibás ízeket okozhatnak a kávé italban illetve eldugíthatják a rendszert. Használatra egy jelző fény figyelmeztet.

· Automata vízkőtelenítő program: eltávolítja a vízkőlerakodásokat a rendszerből. A vízkő eldugíthatja a belső vízrendszert, ezért kiemelten fontos, hogy rendszeresen vízkőmentesítsünk. Az automata program elvégzi a műveletet, nekünk csak a vízkőtelenítő szert kell a víztartályba kevernünk. Az öblítést követően pedig nincs több dolgod csak élvezni a kedvenc kávé különlegességeidet.

· Tartozékok: szimpla fenekű szűrők, egy és két adagos (őrlős használathoz), dupla fenekű (krémfokozós) szűrők (előre őrölt kávés használathoz), nemes acél tejhabosító edény, kivehető tamper, Razor speciális kávé eloszlató, tisztító eszközök, vízszűrő, vízkeménység mérő.

Ez a termék korrábban Catler ES 9010 megjelöléssel volt kereskedelmi forgalomban Magyarországon.