0

Sage BES810BSS kávégép

Az espresso élmény kezdete…

A kiegyensúlyozott ízekhez egyenletes kivonatolás szükséges, ennek fontos eleme az alacsony nyomású előáztatás vagy a konstans hőfok, akár az ipari kávégépek esetében. Egy tökéletes eszpresszó vagy cappuccino az édes a gyümölcsös és keserű ízek megfelelő egyensúlyáról szól. A Duo-Temp ™ Pro kávégépekkel különleges ízeket varázsolhatsz otthonodba legyen szó espressoról vagy cappuccinoról.

Részletek
169.990 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék készleten van, elérhető.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!
Részletek Technikai adatok

Főbb jellemzők:

· Kávékészítés őrölt kávéból: Akár két adagot is készíthetsz egyszerre, a hosszúságot pedig manuálisan, tetszés szerint beállíthatod.

· Forró víz funkció: ha kedved támadna teázni, egyszerűen elkészítheted.

· Gőzfunkció és professzionális gőzölő cső: a kitűnő cappuccinohoz vagy más tejhabos italokhoz. 360 fokban elforgatható, így az ideális szög beállításával, a tejet a gőzölő edényben keringtetve, csodás mikro habot készíthetsz, hogy kivételes latte art mintákkal koronázhasd meg a kávés italkülönlegességeidet.

·Duo Temp Pro rendszer: A gőzőlést követően automatikusan visszahűti a kazánt, így azonnal készen áll a további kávék készítésére, így időt takaríthatsz meg és a következő kávék is megfelelő hőmérsékleten készülhetnek.

Thermocoil vízmelegítő rendszer: egyszerűen és gyorsan melegíti fel a vizet a kívánt hőmérsékletre. Ahogy a víz egy fém tekercsen keresztül áramlik, optimális és konstans hőmérsékletet vesz fel, mert a hőstabilitás rendkívül fontos a legfinomabb kávék elkészítéséhez. 

· Előáztatásos kávékészítési mód: Az első fázisban alacsony nyomáson megnedvesíti az őrleményt, kis ideig előáztatva azt, majd a forró vizet magas nyomással préseli át az őrölt kávén. A hosszabb kivonatolási folyamat eredménye a tökéletes, aroma dús kávé italok.

Nagy nyomású vízpumpa: biztosítja a megfelelő nyomást a kávékészítéshez, hogy a kávéból kioldódhasson az összes értékes íz és aroma és egy mogyoróbarna sűrű krémréteg alakuljon ki az ital tetején.

· Csészemelegítő felület: melegen tartja a csészéket, hogy azok ne hűtsék le a kávéitalt, így több időd lesz elmerülni a különleges aromák élvezetében.

· Karbantartás kijelzés: figyelmeztető üzenet jelenik, meg, a karbantartás időszerűségéről, hogy semmiképp ne feledkezz el a készülék karbantartásáról, így meghosszabbíthatod az élettartamot.

· Tartozékok: szimpla fenekű szűrők, egy és két adagos (őrlős használathoz), dupla fenekű (krémfokozós) szűrők (előre őrölt kávés használathoz), nemes acél tejhabosító edény, kivehető tamper, Razor speciális kávé eloszlató, tisztító eszközök.

Ez a termék korrábban Catler ES 4050 megjelöléssel volt kereskedelmi forgalomban Magyarországon.