6

Sage BCG820 Smart Grinder - kávédaráló inox színben

Automata okosőrlő

A tökéletes csésze kávé elkészítéséhez, pontos mennyiségű, egyenletes, megfelelő őrlésfinomságú, frissen őrőlt kávéra van szükség. Ezért kívételesen fontos az őrlő helyes megválasztása.

Részletek
104.990 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék készleten van, elérhető.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!
Részletek Technikai adatok

Főbb jellemzők:

· Kúpos kávéőrlő

A rozsdamentes, kúpos őrlőkések lassabban forognak, így alacsonyabb a daráláskor a kávébab őrlésénél keletkező hő, ezért az őrlemény tökéletesen friss és aromagazdag lesz. A kések szerszám nélkül is szétszerelhetőek, így könnyen hozzáférhetőek tisztításnál.

· Intelligens adagolás

Az őrlés idő 0,2 mp-es lépésekben szabályozható, így az örlési mennyiség precízen beállítható és menthető, hogy mindig frissen annyi kávét adagoljunk ami az adott italkészítéshez szükséges. Az örlés bármikor megszakítható és újra indítható a pause/start gombbal. Az inteligens adagolás funkcióval a készítési módhoz igazítható a megfelelő őrlési minőség és mennyiség.

 

· Őrlésfinomság beállítás

 A maximális aroma és íz kinyerésének érdekében, kávétípustól függően kell beállítani a megfelelő őrlési finomságot. A 60 féle beállítási lehetőség közül mindenki megtalálja a tökéletes fokozatot, legyen szó espressoról, french pressről vagy filter kávéról.

· Digitális LCD kijelző

A beállítások pontosan nyomon követhetőek és reprodukálhatóak.
 

· Kényelmes őrlés

A kiegészítők között két különböző méretű (50-54mm, 58mm) szűrőtartó toldalék található, melyek illeszkednek a legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható kávégép szűrőtartólyához. Így az adagolás a karba még hatékonyabb, a mellé hulló őrlemény mennyisége minimális. A tálca és toldalékok egyszerűen kivehetőek, tisztíthatóak, mágnesesen csatlakoznak.

· Speciális kávébab tartály és őrlőkamra

A 450 grammos tartály speciális zárrendszerrel van ellátva, ami nagyban megkönnyíti annak eltávolítását, úgy hogy közben a kávészemek nem hullanak ki. A légmentesen záródó fedél pedig garantálja a kávészemek frissességét. A rövid őrlőkamra és garat kialakítás miatt kevés a pangó örlemény így a kávé mindig frissen kerül a szűrőbe.


· Védelem

A beépített védelem megakadályozza a motor túlmelegedését illetve az üresen történő bekapcsolást illetve a nem megfelelő összeillesztés esetén történő üzemeltetést is megelőzi.

Ez a termék korrábban Catler CG 8030 megjelöléssel volt kereskedelmi forgalomban Magyarországon.

Tartozékok

Tisztítókefe az őrlőkések tisztán tartásához

Őrölt kávé-tároló doboz

Kartartó toldalékok