0

SAECO Italaut.8 funkc. EVO7GR1C3 Esp.230/50 VIZVEZ.Fekete

FUNKCIÓ ÉS ESZTÉTIKUM

A Phedra Evo tökéletes megoldás az elegáns helyszíneken is, és csodálatos gondoskodással szolgálja vendégeit, hogy a kávé szünet, az összes érzék számára egy különleges élmény legyen.


EGY JÓ KÁVÉRA MINDIG ÉRDEMES IDŐT SZAKÍTANI

A Phedra Evo egy sokoldalú és funkcionális asztali italautomata. A kis helyigényének és az egyszerű üzembe helyezésnek köszönhetően, ideális minden átlagos látogatottságú irodába, szállodába, munkahelyre, ahol szélesebb italkínálatra van igény, de korlátozott hellyel rendelkeznek. Elhelyezhető asztalon, vagy saját (opcionális) szekrényén. Üzemeltethető víztartályról vagy vízhálózatról is. A legújabb innováció az integrált USB csatlakozó Ho.Re.Ca. szoftverrel bármikor megszakítható az italadagolás. Akár az irodában, a hotel halljában, a kávézóban vagy az étteremben, a Phedra Evo-n mindig élmény a kávékészítés.

 

Részletek
820.920 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék készleten van, elérhető.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!
Részletek Technikai adatok

 

SZENVEDÉLLYEL TERVEZVE

Az Phedra Evo modell dizájnos formaterve Giuliano Galeazzi tervezőt dicséri, akinek fő szempontja volt, hogy a kávé-szüneteket még kellemesebbé tegye. A minőség éppúgy jellemzi a Saeco termékeket, mint az elegáns vonalvezetés, színek, az innovatív funkciók és a csendes működés. Az italválasztás még egyszerűbb a kapacitív érintő gombokkal, a könnyen érthető ikonok, pedig egy széles, 3,5"-os, színes kijelzőn jelennek meg. Az átlátható és letisztult stílusú síkfelületek lehetővé teszik az egyszerű olvashatóságot és ergonomikus használatot. A kis méret ellenére a Phedra Evo kínálatában megtalálhatóak a kávé- és tejalapú italok, instant vagy friss tejből készült italok (Cappuccino változat), valamint a forrócsokoládé, árpakávé, vagy a teavíz funkció, hogy minden felhasználó igényét kielégítse. Az oldalsó ajtó elhelyezés, a tágas zaccfiók és csepptálca, mely cserélhető az ajtó kinyitása nélkül is, nagymértékben leegyszerűsíti a szokásos karbantartást.

A MINŐSÉG A RÉSZLETEKBEN REJLIK

Nem mindenki tulajdonít egyformán fontos szerepet a részleteknek. Az igényesebb felhasználók még jobban értékelik a Phedra Evo megoldásait, mint például a LED világítást az adagoló résznél vagy a hátulról megvilágított érintőgombokat. Néhány tervezési megoldás - mint például a krómozott forró vízadagoló - teszik a Phedra Evo egy kis, elegáns ékszerdobozzá. A csészetartó tálca két szinten állítható, így csészék, poharak, bögrék és kancsók is használhatók. A Phedra Evo a forróvíz adagoló mellett, speciális, hosszabb cappuccino adagolóval rendelkezik a nagyobb teljesítmény érdekében.

 

8 féle italkészítési lehetőség:

 1. Espresso
 2. Hosszú kávé
 3. Espresso Macchiato
 4. Cappuccino
 5. Latte Macchiato
 6. Csokis Cappuccino
 7. Csokis Latte Macchiato,
 8. Forró csokoládé

 

További jellemzők:

 • Opcionálisan (előválasztó gombbal) duplázható az elkészíthető italok fajtája (16 félére).
 • Könnyen állítható és programozható receptek.
 • Kijelzője és feliratai könnyen olvashatók és módosíthatóak.
 • Energiatakarékos üzemmóddal rendelkezik.
 • Különböző megfizettetési rendszerek (pénzfelismerő, kártyás..) csatlakoztathatók, statisztikai adatok rögzítésének lehetőségével.

Külön rendelhető elemek:

 • USB kulcs szett és Eva-Dts szett. Utóbbi egy adatközlő egység mely a készülék forgalmáról szolgáltat adatokat

Karbantartása rendkívül egyszerű a moduláris kialakításnak köszönhetően (instant tartályok, őrlő, központi egység, vízrendszer modulok). A készülék belső egységei, elölről vagy a felülről is elérhetők a billenthető vagy teljesen leemelhető fedélnek köszönhetően.

 

Professzionális alkatrészek:

 • kivehető, könnyen tisztítható központi egység, rézötvözetű kazán (300cc - 1400W), daráló motor, sík tárcsás őrlőkésekkel.
 • Kazán biztonsági szelep, központi biztonsági relé, elektromosan ellenőrzött kazánhőmérséklet, belső páratartalom elvezető rendszer biztosítja a kifogástalan működést.
 • Kapacitív vízszintérzékelő szenzor jelzi a vízhiányt és figyelmeztet a zaccfiók és a csepp tálca telítettségéről is.
 • Korrózióvédelemmel ellátott fém vázszerkezetével masszív konstrukció. Élelmiszeripari előírásoknak megfelelő elemekkel és tartályokkal, CE és VDE bizonylatokkal rendelkezik.

A kávégép szakszervizes beüzemelést igényel.