26

Saeco IDEA Restyle. DUO CAPP. | superalautomata | 9 gr-os modell

Két őrlővel ellátott professzionális automata kávégép, ami a tejes italokat is egy gombnyomásra automatikusan készíti úgy, hogy a tej és a kávéadagolás is egyszerre történik, így minden ital rövidebb idő alatt készülhet el.

A praktikus és higiénikusan takarítható professzionális tejhabosító fej a tejet közvetlenül a tejes dobozból szívja fel és tejhabot adagol.

Részletek
2.999.000 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék készleten van, elérhető.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!
Részletek Technikai adatok

Két kazánnal és két vízpumpával szerelt, így a gőz folyamatosan és azonnal rendelkezésre áll és a tejhab készítése közben a kávéfőzési funkció igénybe vehető. A professzionális gőzkarnak köszönhetően pedig a tejhab manuális habosítására is van lehetőség.

A két őrlőből külön-külön is készíthetőek italok, de az őrlemény automatikus keverésére is van lehetőség, így még egyedibb italok készíthetőek.

A színes, piktogramos érintőkijelző segíti az egyszerű választást, adagszámláló rendszerében (nem nullázható) folyamatosan követhető a forgalom. Az automatikus tisztító programok és a kivehető és mosható központi egység pedig leegyszerűsíti a karbantartást és biztosítja a hosszútávú használatot.

Az ujjlenyomatmentes, inox előlap, csészemelegítő és tálcák, a rozsdamentes gőz és forró víz adagoló, megfelelnek a vendéglátó ipari igényeknek illetve a fém készülékváz és professzionális műszaki megoldások kiemelkedően tartóssá is teszik ezt a modellt. A moduláris rendszernek köszönhetően, több készülék is összeépíthető és kombinálható a színben és kialakításban is passzoló egységekkel (plusz csészemelegítővel, tejhűtővel..)