0

Saeco Alk Top Ofc víztartályos automata kávéfőző gép fekete színben 230/SCH

A legnagyobb teljesítményű, mobil, víztartályos, automata kávégép, ami alkalmas nagyobb irodai vagy vendéglátó ipari használatra (120 adag/nap) is. Az alkalmazott műszaki megoldásokkal, a nagy víz és kávé tartályokkal, kényelmesen használható megnövekedett igénybevételnél.

Adagszámlálós menüjében, pontosan követhető a forgalom. A zárható tartályaival és gépházajtóval pedig megakadályozható az illetéktelen kávégép használat.

Opcionálisan pénzfelismerő egységgel is felszerelhető, így italautomataként is üzemeltethető.

Két féle programozható kávéhosszúság mellett, forróviz adagolására is alkalmas.

Részletek
424.990 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék jelenleg nincs raktáron. Külső raktári elérhetőségről (+3 nap) és előrendelésről itt érdeklődhet.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!
Részletek Technikai adatok

· Teljesen automata készülék: egyszerre egy kávéitalt készít szemes kávéból, melynek beállításai könnyen személyre szabhatók és el is menthetők.

· Forró víz funkció: teához vagy instant italokhoz.

· Programozható kávéhosszúságok: az italok hosszúsága tetszőlegesen beállítható és el is menthető.

· Őrlésfinomság állítás: A különböző típusú kávékhoz eltérő őrlési finomság szükséges a tökéletes végeredményhez. Az őrlés szemcsemérete könnyen beállítható, az intenzív pörkölésű olajos kávéktól (durvább őrlés) a világosan pörkölt lágyabb (finomabb őrlés) fajtákig.

· Őrlésmennyiség állítás: egy mozdulattal beállítható az intenzív vagy testes eszpresszóhoz, esetleg a lágyabb kávéitalokhoz.

· Rozsdamentes őrlőkések: garantálják minden fajta kávészem optimális és egyenletes őrlését.

· Rozsdamentes kazán:Ideális hőmérsékletű vizet biztosít a kávékészítéshez és jobban ellenáll a vízkőnek.

· Nagy nyomású vízpumpa:biztosítja a megfelelő nyomást a kávékészítéshez, hogy a kávéból kioldódhasson az összes értékes íz és aroma, hogy egy mogyoróbarna sűrű krémréteg alakuljon ki az ital tetején.

· Előáztatásos kávékészítési mód: Az első fázisban egy kis mennyiségű vízzel megnedvesíti az őrleményt, kis ideig előáztatva azt, majd a forró vizet magas nyomással préseli át az őrölt kávén. A hosszabb kivonatolási folyamat eredménye a tökéletes, aroma dús kávé italok.

· Elődarálásos kávékészítési mód: aktiválásával a készülék kávé adagolása közben mindig előre őrli a következő italhoz szükséges őrleményt, hogy lerövidítse a következő kávé készítésének folyamatát. Így egymás után, lényegesen gyorsabban készít italokat, amennyiben viszont a kávéfogyasztások között hosszabb idő is eltelik, érdemes a funkciót kikapcsolni, hogy ne a korábban leőrölt kávéból, hanem az aktuális friss őrlésből készüljenek az italok.

· Állítható magasságú kávékifolyó: alá több féle méretű pohár is befér.

· Digitális kijelző, adagszámláló: segítségével pontosan nyomon követhető a forgalom. A kóddal védett menürendszerrel elkerülhető az illetéktelen kávégép használat.

· Ellenőrző funkciók: egyértelműen figyelmeztet, ha elfogy a víz, a kávé, megtelt a zaccfiók, vízkőteleníteni szükséges a gépet. Így tervezhető a karbantartás, amivel megnövelhető az élettartam.

· Automata energiatakarékos program: automatikusan kikapcsol a beállított idő eltelte (15-180perc) után, így energiát takarít meg és használata is biztonságos.

· Automata öblítő program: Bekapcsolás után automatikusan kiöblíti a rendszert, ami a teljes rendszer hatékonyabb felfűtése miatt fontos és tisztító, öblítő szerepe van. Ennek köszönhetően már az első kávé is tökéletes hőmérsékletű lesz és elkerülhetők a korai kávéolaj lerakodások is a belső egységben.

· Automata vízkőtelenítő program: eltávolítja a vízkőlerakodásokat a rendszerből. A vízkő eldugíthatja a belső vízrendszert, ezért kiemelten fontos a rendszeres vízkőmentesítés. Az automata program elvégzi a műveletet, csak a vízkőtelenítő szert kell a víztartályba önteni.

· Kivehető központi egység: ez a belső egység tömöríti össze az őrölt kávét, itt találkozik a kávé a vízzel és végül ez a mechanikus szerkezet üríti a zaccot a zaccfiókba. Az élettartam és a higiénia miatt a hatékony tisztíthatósága kiemelten fontos, ezért egyedülálló módon, a komplett szerkezet, egy mozdulattal, kivehető a készülékből és egyszerűen csap víz alatt eltakarítható.