0

Saeco Aulika TOP EVO Office - Víztartályos model

A legnagyobb teljesítményű, mobil, víztartályos, automata kávégép, ami alkalmas nagyobb irodai vagy vendéglátó ipari használatra (120 adag/nap) is. Az alkalmazott műszaki megoldásokkal, a nagy víz és kávé tartályokkal, kényelmesen használható megnövekedett igénybevételnél.

Adagszámlálós menüjében, pontosan követhető a forgalom. A zárható tartályaival és gépházajtóval pedig megakadályozható az illetéktelen kávégép használat.

Opcionálisan pénzfelismerő egységgel is felszerelhető, így italautomataként is üzemeltethető.

Négy féle programozható kávéhosszúság mellett, forróviz adagolására is alkalmas.

Részletek
649.990 Ft 519.990 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék jelenleg nincs raktáron. Külső raktári elérhetőségről (+3 nap) és előrendelésről itt érdeklődhet.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!
Részletek Technikai adatok

Főbb jellemzők:

· Teljesen automata készülék: egyszerre egy vagy két kávéitalt készít szemes kávéból, melynek beállításait könnyen személyre szabhatók és el is menthetők.

· Forró víz funkció: teához vagy instant italokhoz.

· Programozható kávéhosszúságok: az italok hosszúsága tetszőlegesen beállítható és el is menthetők, akár Ristretto, Espresso, Lungo, Doppio, vagy Americano.

· Őrlésfinomság állítás: A különböző típusú kávékhoz eltérő őrlési finomság szükséges a tökéletes végeredményhez. Az őrlés szemcseméretét könnyű beállítani, az intenzív pörkölésű olajos kávéktól (durvább őrlés) a világosan pörkölt lágyabb (finomabb őrlés) fajtákig, hogy az ital mindig kifogástalan legyen.

· Őrlésmennyiség állítás: Az aromaválasztó funkcióval egy mozdulat csupán és már kész is az intenzív vagy testes eszpresszó vagy a lágy délutáni kávéital.

· Kávéhőmérséklet beállítás: három féle hőmérséklet beállítását teszi lehetővé (88-92C), hogy mindig tökéletes hőfokon készüljön az ital.

· Kónuszos őrlőkések: garantálják minden fajta kávészem optimális és egyenletes őrlését a kávé túlhevülésének kockázata nélkül, ezért nem ég meg a kávé, őrlés közben, így elkerülheted a kellemetlen égett utóízt. Rendkívül kopásálló és kivételesen tartós.

· Al/Rozsdamentes kazán: Ideális hőmérsékletű vizet biztosít a kávé italok készítéshez. Jobban ellenáll a vízkőnek.

· Nagy nyomású vízpumpa: biztosítja a megfelelő nyomást a kávékészítéshez, hogy a kávéból kioldódhasson az összes értékes íz és aroma és egy mogyoróbarna sűrű krémréteg alakuljon ki az ital tetején.

· Szabályozható előáztatásos kávékészítési mód: Az első fázisban egy kis mennyiségű vízzel megnedvesíti az őrleményt, kis ideig előáztatva azt, majd a forró vizet magas nyomással préseli át az őrölt kávén. A hosszabb kivonatolási folyamat eredménye a tökéletes, aroma dús kávé italok. Az előáztatás ideje igény szerint változtatható, rövidebb italoknál hosszabbra, hosszabb italoknál rövidebbre állíthatod, hogy mindig ideális legyen az aroma kioldódási folyamat.

· Elődarálásos kávékészítési mód: aktiválásával a készülék kávé adagolása közben mindig előre őrli a következő italhoz szükséges őrleményt, hogy lerövidítse a következő kávé készítésének folyamatát. Így egymás után lényegesen gyorsabban készít italokat. Amennyiben a kávéfogyasztások között hosszabb idő is eltelik, érdemes a funkciót kikapcsolni, hogy ne a korábban leőrölt kávéból, hanem az aktuális friss őrlésből készüljenek az italok.

· Állítható magasságú kávékifolyó: alá több féle méretű pohár is befér, így egy csepp kávé sem veszik kárba.

· Digitális kijelző, adagszámláló: segítségével pontosan nyomon követhető a forgalm. A credit rendszerrel pedig beállítható a megengedett adag mennyiség, aminek elkészítését követően a készülék letiltja a kávéfőzést a következő creditek beállításig. Ezzel a funkcióval elkerülhető az illetéktelen kávégép használat.

· Ellenőrző funkciók: egyértelműen figyelmeztetnek, ha elfogy a víz, a kávé, megtelt a zaccfiók, vízkőteleníteni szükséges a gépet vagy esedékes a vízszűrő cseréje. Így ütemezhető a karbantartás, amivel megnövelhető az élettartam.

· Automata energiatakarékos program: automatikusan kikapcsol a beállított idő eltelte (15-180perc) után, így energiát takarít meg és használata is biztonságos.

· Automata öblítő program: Bekapcsolás után és kikapcsoláskor automatikusan kiöblíti a rendszert, ami bekapcsoláskor a teljes rendszer hatékonyabb felfűtése miatt fontos, míg kikapcsoláskor tisztító, öblítő szerepe van. Ennek köszönhetően már az első kávé is tökéletes hőmérsékletű lesz és elkerülhetők a korai kávéolaj lerakodások is a belső egységben.

· Automata vízkőtelenítő program: eltávolítja a vízkőlerakodásokat a rendszerből. A vízkő eldugíthatja a belső vízrendszert, ezért kiemelten fontos, a rendszeres vízkőmentesítés. Az automata program elvégzi a műveletet, csak a vízkőtelenítő szert kell a víztartályba önteni.

· Kivehető központi egység: ez a belső egység tömöríti össze az őrölt kávét, itt találkozik a kávé a vízzel és végül ez a mechanikus szerkezet üríti a zaccot a zaccfiókba. Az élettartam és a higiénia miatt a hatékony tisztíthatósága kiemelten fontos, ezért egyedülálló módon, a komplett szerkezet, egy mozdulattal, kivehető a készülékből és egyszerűen csap víz alatt eltakarítható.

· A Saeco Aulika Top EVO Office automata kávéfőző gép kíváló minőségű olasz gyártmány, hivatalos szakszervíz garanciával.