25

Pellini UIK Tin Koffeinmentes - őrölt kávé (250 gr)

Pellini TOP kiváló minőségű koffeinmentes őrölt kávé 250gr.

Kiváló minőségű, természetes eljárással előállított koffeinmentes 100% arabica kávékeverék. A Pellini Brazília, Guatemala, Nicaragua, Haiti és Kenya legkiválóbb termelőterületeiről származó arabica kávék választékát zárta ebbe a különleges keverékbe. A közvetlenül a származási helyükön szelektált kávészemekben található koffeintartalmat széndioxiddal dúsított víz segítségével távolítják el. Ez a természetes anyag biztosítja a kávé eredeti ízének és aromájának tökéletes megőrzését, valamint azt, hogy professzionális baristák is szívesen használják ezt a kávékeveréket. Az ellenőrzött hőmérsékleten végrehajtott lassú pörkölést és a levegővel történő természetes hűtést követően a kávészemeket még a csomagolás megkezdése előtt speciális silókban pihentetik.

Koffeintartalom: kevesebb mint a 0,1%. A koffein kivonása a szuperkritikus állapotban levő szén-dioxid (CO2) alkalmazásával valósul meg. A szuperkritikus állapot a három halmazállapot (szilárd, gáz és folyékony - hármaspont) közös hőmérséklet és nyomásértéke felett valósul meg. Erről az állapotról bővebben a következő Internetes címen olvashat: https://hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%A1rmaspont. Ebben az állapotban a gázok, ez esetben a szén-dioxid (CO2) nagyobb oldóhatással rendelkeznek, mint normál körülmények között és az értékek (hőmérséklet és nyomás) variálásával ez az oldó hatásfok szabályozható. A szén-dioxid (CO2) alkalmazását a koffein kioldásában a következő módon foglalhatnánk össze egy mondatban: A koffein kivonása, mérgező oldószerek használata nélkül.
A szén-dioxid (CO2) oldóképességének szabályozásával (hármaspont feletti értékek), nagy pontossággal szabályozható a koffein kivonása a kávéból.

Ideális választás a háztartási MOKA kávéfőzőkhöz.

4.490 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék készleten van, elérhető.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!
Részletek

  A Pellini törekszik arra, hogy mindig hibátlan ízű és állandó minőségű kávé kerüljön a csomagolásba. Az UNI EN ISO 9001:2000 szabvány alkalmazása garantálja a(z) :

- Gondosan és figyelmesen válogatott alapanyagokat,

- Természetes koffeinkivonási eljárást,

- Keveréknek megfelelő egyedi pörkölési eljárást,

- Gyártás folyamatos ellenőrzését,

- Szakértők által ellenőrzött kifogástalan ízű és minőségű csomagolt kávét.

A vákuumcsomagolás kiválóan megőrzi a kávéban található természetes illatokat és aromákat.

Felbontást követően zárt csomagolásban, hűvös, száraz, fénytől védett helyen tárolja.

Származási ország: Olaszország  

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson (nap/hónap/év) 

Kizárólagos importőr: Cady-Trade ’95 Kft. 1046, Budapest, Kiss Ernő u. 3/a. Tel:+36(1)477-7020. Fax: +36(1)477-7023; info@cady.hu  ; www.pellinicaffe.hu

 

 

 

Kapcsolódó termékek