14

Pellini UIK Koffeinmentes - szemes kávé (500 gr)

   

Pellini UIK koffeinmentes szemes kávé 500 g.

Kiváló minőségű, természetes eljárással előállított koffeinmentes arabica és robuszta kávékeverék.

A kávészemekben található koffeintartalmat széndioxiddal dúsított víz segítségével távolítják el. Ez a természetes anyag biztosítja a kávé eredeti ízének és aromájának tökéletes megőrzését, valamint azt, hogy professzionális baristák is szívesen használják ezt a kávékeveréket.  Koffeintartalom: kevesebb mint 0,1%.

Az eljárás lényegében a szuperkritikus állapotban levő szén-dioxid (CO2) alkalmazásával valósul meg. A szuperkritikus állapot a három halmazállapot (szilárd, gáz és folyékony - hármaspont) közös hőmérséklet és nyomásértéke felett valósul meg. Erről az állapotról bővebben a következő Internetes címen olvashat: https://hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%A1rmaspont. Ebben az állapotban a gázok, ez esetben a szén-dioxid (CO2) nagyobb oldóhatással rendelkeznek, mint normál körülmények között és az értékek (hőmérséklet és nyomás) variálásával ez az oldó hatásfok szabályozható. A szén-dioxid (CO2) alkalmazását a koffein kioldásában a következő módon foglalhatnánk össze egy mondatban: A koffein kivonása, mérgező oldószerek használata nélkül.
A szén-dioxid (CO2) oldóképességének szabályozásával (hármaspont feletti értékek), nagy pontossággal szabályozható a koffein kivonása a kávéból.

A Pellini törekszik arra, hogy mindig hibátlan ízű és állandó minőségű kávé kerüljön a csomagolásba. Az UNI EN ISO 9001:2008 szabvány alkalmazása garantálja a(z) :

Gondosan és figyelmesen válogatott alapanyagokat, természetes koffeinkivonási eljárást, keveréknek megfelelő egyedi pörkölési eljárást, gyártás folyamatos ellenőrzését, szakértők által ellenőrzött kifogástalan ízű és minőségű csomagolt kávét. felbontást követően zárt csomagolásban, hűvös, száraz, fénytől védett helyen tárolja. 

8.990 Ft 6.690 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék készleten van, elérhető.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!
Részletek

 Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson (nap/hónap/év) 

Származási ország: Olaszország

Kizárólagos importőr:

Cady-Trade ’95 Kft. 1046, Budapest, Kiss Ernő u. 3/a.   Tel:+36(1)477-7020; www.pellinicaffe.hu; info@cady.hu 

Pellini Caffé S.p.A.

Kapcsolódó termékek