47

Pellini TOP 100% arabica - E.S.E kávépárna (7gr x 18 db)

Pellini Top őrölt kávé magasnyomású (E.S.E.) kávépárnában 18db kávépárna 125 g.

Különleges, a származási helyükön szelektált, 100% arabica kávéból készült, egyadagos magasnyomású kávépárnába csomagolt őrölt kávé, védőgázas csomagolásban.

A Pellini a legjobb termőterületekről származó arabica kávék választékát zárta ebbe a különleges keverékbe. A jellegzetes karakterű kávé finom, illatos aromája, kellemesen lágy ízvilága cukor nélkül is kiválóan élvezhető.  A kíméletes pörkölés és harmonikus ízvilág mellé alacsony koffeintartalom párosul. Az ellenőrzött hőmérsékleten végrehajtott lassú pörkölést és a levegővel történő természetes hűtést követően a kávét még a csomagolás megkezdése előtt speciális silókban pihentetik. A különlegesen finomra őrölt őrlemény koffeintartalma mindössze 1,3%. A védőgázas csomagolásnak köszönhetően az őrlemény 24 hónapig tökéletesen megőrzi eredeti frissességét. A Pellini törekszik arra, hogy mindig hibátlan ízű és állandó minőségű kávé kerüljön a csomagolásba. A Pellini minőségbiztosítási rendszerében az UNI EN ISO 9001:2008 nemzetközi szabványt alkalmazza.

Felbontást követően tárolja hűvös, száraz, fénytől védett helyen.

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson (nap/hónap/év)

Kizárólagos importőr: Cady-Trade ’95 Kft., 1046, Budapest, Kiss Ernő u. 3/a. Tel:+36(1)477-7020; Fax:+36(1)477-7023; info@cady.hu 

Használati utasítás: 1. Vegye ki a kávépárnát a védőgázos csomagolásból. 2. Helyezze a kávépárnát az egyadagos szűrőbe, úgy, hogy az UP felirat felfelé nézzen. 3. Készítse el a megfelelő hosszúságú kávét. 4. Távolítsa el a kávépárnát az egyadagos szűrőből, amely a kávépárna eltávolítását követően is tökéletesen tiszta marad.
2.990 Ft 2.490 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék készleten van, elérhető.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!

Kapcsolódó termékek