0

Pellini Luxury Decaffeinato Naturale - Nespresso kapszula, koffeinmentes (5 gr x 10 db)

Pellini DECAFFEINATO NATURALE kiváló minőségű őrölt kávé kapszulában (10db 5g-os egyadagos kávé-kapszula védőgázas csomagolásban. Nettó tömeg: 1 karton = 50g)

Kiváló minőségű, természetes eljárással előállított koffeinmentes 100% Arabica keverék, intenzív és magával ragadó aromával. A Pellini minőségbiztosítási rendszerében az UNI EN ISO 9001 nemzetközi szabványt alkalmazza.

A koffein kivonása a szuperkritikus állapotban levő szén-dioxid (CO2) alkalmazásával valósul meg. A szuperkritikus állapot a három halmazállapot (szilárd, gáz és folyékony - hármaspont) közös hőmérséklet és nyomásértéke felett valósul meg. Erről az állapotról bővebben a következő Internetes címen olvashat: https://hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%A1rmaspont. Ebben az állapotban a gázok, ez esetben a szén-dioxid (CO2) nagyobb oldóhatással rendelkeznek, mint normál körülmények között és az értékek (hőmérséklet és nyomás) variálásával ez az oldó hatásfok szabályozható. A szén-dioxid (CO2) alkalmazását a koffein kioldásában a következő módon foglalhatnánk össze egy mondatban: A koffein kivonása, mérgező oldószerek használata nélkül.
A szén-dioxid (CO2) oldóképességének szabályozásával (hármaspont feletti értékek), nagy pontossággal szabályozható a koffein kivonása a kávéból.

Származási ország: Olaszország. Felbontást követően tárolja hűvös, száraz, fénytől védett helyen. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson (nap/hónap/év) Kizárólagos importőr: Cady-Trade '95 Kft. 1046, Budapest, Kiss Ernő utca 3. Tel: +36 (1) 477 7020. E-mail: info@cady.hu Web: www.pellinicaffe.hu/

* A kapszula kompatibilis a Nespresso ® **kávéfőzőgépekhez.

**A Nespresso ® nem tartozik sem a Pellini Caffé S.p.A, sem annak leányvállalataihoz.

1.589 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék készleten van, elérhető.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!

Kapcsolódó termékek