0
A La Pavoni kávégépek igazi ékkövei az olasz kávékultúrának. Desiderio Pavoni, a márka atyja 1905-ben álmodta meg az első espresso gépeket. Nevéhez számos technológiai újítás és szabadalom fűződik, melyek mérföldkövei lettek a kávézás evolúciójának.

Mára a márkához forrt a prémium jelző, mely a formatervezéstől az anyaghasználatig fémjelezi ugyanúgy a kávégépeket, mint magát a Pavoni életérzést, ahol a kávézásnak valódi rituális értéke van.

A Pavoni manufaktúra gyémántja az Europiccola, mely már 1961 óta díszíti a kávéimádók otthonát, mint egy ékszer, melyet mindenki magának akar. Ez a kézzel készített ezüst csoda a tradicionális olasz espresso élményét nyújtja, ha törődsz vele és igazán megismered. Az Europiccola-n való kávékészítés apró részleteinek tökéletesítésével pedig egy újabb szintre emelheted az espresso fogalmát.

Ahogyan az már első ránézésre is megállapítható, a La Pavoni kávégépek igazi ínyenceknek készültek, akiknek fontos az esztétikum mellett a tradicionális espresso készítés művészete. Ha a kávé a szenvedélyed, akkor egy ilyen gép birtokában ezt igazán kiélvezheted, miközben a kávé történelme költözik be a konyhádba.

Pavoni

Megmutat: 

 1 
Gyártók
Gyors kereső
 
Ide írja, amit keres.
Részletes keresés
Elfogadott kártyák