0

Pavoni Giotto GURU GEVGR kávéfőző 230V

A leginnovatívabb, nyomásprofilos Pavoni kávégép igényes home baristák számára.

Dupla kazánnal és a legújabb BPPC nyomásprofilos rendszerrel. A felhasznált kávé típusának megfelelően, a víz nyomása folyamatosan szabályozható a lehető leghatékonyabb kivonatolás érdekében. A nyomásprofil valós időben, a kávékészítés közben szabályozható, mely a fejen található mérőeszközön nyomon is követhető.

Részletek
1.029.990 Ft
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék készleten van, elérhető.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!
Részletek Technikai adatok

Két független kazán biztosítja a tökéletes hő stabilitást és a nagyobb gőz és forró víz kapacitást. A PID vezérléssel a kazánok hőmérséklete függetlenül szabályozható.

Professzionális, forgólapátos vízpumpa biztosítja az ideális nyomást. Közvetlen vízrákötéssel vagy víztartállyal is használható.

A 200 µm-es filter kapacitású, lézer gravírozott, ' Competizione' szűrők biztosítják a víz tökéletes áramlását az őrleményen keresztül, melyek kivételesen sima felülete könnyen tisztántartható. A Convex kialakításuk előnyős a naked portafilter (nyitott szűrőtartó) használatához. Az elektropolírozásnak köszönhetően a fényesebb és simább felületen a 0,30 mm-es lyukak, kivételesen pontosak és precíz kialakításúak. Ezeket a speciális szűrőket egyedileg La Pavoni gépekhez lettek kifejlesztve.