0

Linkajánló

CADY KLUB

1.)Miért jött létre a Cady KLUB?

A Cady KLUB rendszer azért jött létre, hogy kiemelten előnyben tudjuk részesíteni hűséges és visszatérő vásárlóinkat annak megfelelően, ahogy azt Ön megérdemli.

Ennek érdekében létrehoztunk egy több szintes rendszert, melynek már az első pillanattól fogva megéri a tagjának lenni.

Ha az első vásárlásakor a megrendelés leadás véglegesítése előtt bejelöli a „Szeretnék a Cady KLUB tagja lenni” pipát, akkor a következő vásárlás alkalmával már élhet az Önnek járó kedvezményekkel, attól függően, hogy a vásárlást követően milyen szintű klubtagságot ért el.

Az Ön eddigi vásárlásainak összege alapján kerül be a Klubtagsági rendszerbe. Így Ön minél hűségesebb, annál nagyobb előnyben részesítjük.

 

2.)Klub tagság szintjei

1. Klubtag

Minden olyan Vásárlónk, aki vásárolt már nálunk, összeghatártól függetlenül csatlakozhat a Klubhoz, így ehhez a belépő szinthez nincs semmilyen kikötésünk. Viszont vannak kedvezményeink. (Lásd 3. pont)

2. Kedvenc Klubtag

Azok a vásárlóink tartoznak ide, akik összesen legalább bruttó 100.000 Ft értékben vásároltak már. (Előnyök 3. pont)

3.VIP Klubtag

Ha az Ön összesített vásárlás értéke elérte a bruttó 500.000 Ft-ot, akkor Ön minden kétséget kizáróan VIP Klubtag. Tekintse meg milyen előnyöket tudhat magáénak. (3.pont)

 

3.)Milyen előnyökkel jár, ha KLUB tag leszek?

Attól függően, hogy mennyi az Ön által a webshopban elköltött összeg, annál nagylelkűbbek leszünk.

 

Klubtag

  1. Alap (régebben törzsvásárlói) kedvezmény igénybevételének lehetősége: bármely a webshopban található termék listaárából 5%, szerviz díjból 10% kedvezmény.
  2. Vásárlói pontok felhasználási lehetőség: Minden vásárláskor az elköltött összeg után Ön pontokat kap az egyenlegére. Ha pl.: 10.000 Ft értékben vásárolt, akkor 100 pontot írunk jóvá. Ezt a következő vásárláskor felhasználhatja, amely pontonként 1 Ft-ot ér, így 100 pont=100 Ft-al. Tehát Ön ennyivel olcsóbban jut hozzá bármely termékünkhöz.

 

Kedvenc Klubtag

  1. Személyre szabott ajánlatok: Az Ön vásárlási szokásainak megfelelően küldünk ajánlatokat és információkat, korábban vásárolt termékről, vagy olyan termékekről, melyek érdekelhetik Önt. Pl.: ár- vagy készlet változás esetén. Ez annyit jelent, hogyha az Ön kedvenc kávéja olcsóbb lett, akkor szólni fogunk Önnek, le ne maradjon róla!
  2. Terméktípusától függően küldünk Önnek emlékeztető e-maileket és tanácsokat,: időszerű tisztítási vagy karbantartási tippeket kedvenc kávégépére vonatkozóan, illetve tippeket-trükköket az adott termék használatával/felhasználásával kapcsolatban.
  3. Elsőként értesítjük Önt időszakos kedvezményeinkről, nyereményjátékainkról és termékcsomag akcióinkról.

 

VIP Klubtag

  1. Egyedi, nagyobb értékű kedvezményeket kalkulálunk Önnek termékeinkre hűségéért cserébe. Vásárlása előtt kérjük, előzetesen egyeztessen kollégáinkkal a 06 70 377 7694 VIP számon.
  2. Vásárlásaikor valamilyen ajándékkal kedveskedünk Önnek rendelt terméke mellé.

 

 

4.) Én már törzsvásárló vagyok, mit tegyek?

A jövőben minden kedves törzsvásárlónk automatikusan 1. szintű Klubtag lesz, azaz ugyanúgy élhet a törzsvásárlói kártya által biztosított kedvezményekkel, illetve ráadásképpen lehetősége lesz a gyűjtött Vásárlói pontjait is felhasználni a rendelések során. (Lásd. 3. pont)

 

Kártyaszám már nem szükséges a webes vásárláskor. Rendszerünk automatikusan érzékeli, hogy Ön már klubtag, így a rendeléskor a termék listaárból levonásra kerül a törzsvásárlói kedvezmény automatikusan (természetesen csak akkor, ha így kedvezőbb ár jön ki, mint ha az aktuális akcióval vásárolna)

 

A kártyát ne dobja el, hiszen személyes vásárláskor, illetve szervizszolgáltatás igénybevétele esetén továbbra is használhatja a törzsvásárlói kártyáját.

 

5.)Személyesen is vásárolok Önöknél, az beleszámít a Klub tagságomba?

A Klubtagság kimondottan a webshopos vásárlóink számára elérhető, így csak az interneten elköltött összeg alapján tudjuk kiszámítani az Ön tagsági szintjét. Így ha személyesen is szeretne vásárolni, érdemes weben leadni a rendelést és személyesen venni át a terméket, hogy nem vesszenek kárba az értékes vásárlások.

 

Már nem szeretnék többé klubtag lenni, mit tegyek?

Amennyiben Ön nem szeretne a továbbiakban a klubtagsággal járó kedvezményes lehetőségekkel éli, kérem, keresse fel FIÓKOM/KLUBTAGSÁG menüpontot és vegye ki a pipát az oldal alján lévő Cady KLUBTAGSÁG mellől vagy következő e-mailünk alján jelezze ezt a Leiratkozom linken.

Gyártók
Gyors kereső
 
Ide írja, amit keres.
Részletes keresés
Elfogadott kártyák