0

Lelit Anna - karos kávéfőző gép

Kompakt kivitel profi technológia home baristáknak

A PL41TEM karos kávégép kis mérete ellenére a professzionális kávégépek műszaki megoldásaival felvértezve egy igazán kitűnő választás azoknak akik szeretik kihozni a gépükből a maximumot és nem rettennek meg attól, hogy otthonuk baristájává válljanak.

A nagyobb kazán kapacitás és az elektronikus PID hőfok vezérlő lehetővé teszi a megfelelő hőmérsékletű espresso készítést és növeli a hőstabilitást, valamint elegendő gőzkapacitást biztosít cappuccino és egyéb tejes italokhoz, mintha csak egy vendéglátóipari gép lenne.

Kompakt megjelenésével, rozsdamentes, króm készülékházával, professzionális megoldásaival kitűnő választás az ínyenc kávékedvelőknek és home baristáknak. 

Részletek
179.990 Ft
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék készleten van, elérhető.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!
Részletek Technikai adatok

 

Főbb jellemzők:

·Kávékészítés őrölt kávéból: Akár egy és két adagot is készíthetsz egyszerre, a hosszúságot pedig manuálisan, tetszés szerint beállíthatod. ESE rendszerű (filterpapírba tömörített) kávé pod-al is használható. 

· Forró víz funkció: ha kedved támadna teázni, egyszerűen elkészítheted, mellyel a csészéket is hamar felmelegítheted.

· Gőzfunkció és professzionális gőzölő cső: a kitűnő cappuccinohoz vagy más tejhabos italokhoz. 360 fokban elforgatható, így az ideális szög beállításával, a tejet a gőzölő edényben keringtetve, csodás mikro habot készíthetsz, hogy kivételes latte art mintákkal koronázhasd meg a kávés italkülönlegességeidet.

· Réz kazán: a nagy teljesítményű, 250ml-es réz kazán, stabil hőfokot biztosít a kávékészítés közben, ami alap feltétele a tökéletes aroma kioldódásnak ezért rendkívül fontos a legfinomabb kávék elkészítéséhez.

· Elektronikus PID hőmérsékletszabályzás: a kávékészítés és a gőzőlés megfelelő hőmérsékletét is beállíthatod és gondoskodik a vízhőmérséklet egyenletes tartásáról a kivonás folyamata alatt.

· Nagy nyomású vízpumpa: biztosítja a megfelelő nyomást a kávékészítéshez, hogy a kávéból kioldódhasson az összes értékes íz és aroma és egy mogyoróbarna sűrű krémréteg alakuljon ki az ital tetején.

· Túlnyomás szelep: az ideális nyomástartományban tartja a víznyomást a kivonatolás közben, így elkerülhető az örleményben kialakuló túlnyomásból adodó csatornásodás.

· Háromjáratú mágnesszelep: a professzionális kávégépeknél megszokott módon, a kávé készítést a követően, a szelep leengedi a túlnyomást a karból, így az könnyen levehető, nem marad pangó víz az őrleményen és lehetővé teszi a fej vakszűrős zsírtalanítását is.

· Nyomás visszajelző: ellenőrizheted az aroma kivonatolás folyamatát, mert az ideális nyomástartomány fontos a krémes espresso készítéshez.

· Professzionális szűrőtartó kar: A rézből készült, krómozott kart a kazán hamar átfűti így ideális hőmérsékletű közeget biztosít az őrlemény kivonatoláshoz, hatékonyabbá téve az ízek kioldódását és a hőstabilitást.

· Csészemelegítő felület: melegen tartja a csészéket, hogy azok ne hűtsék le a kávéitalt, így több időd lesz elmerülni a különleges aromák élvezetében.

· A Lelit PL41TEM kávéfőző gép kíváló minőségű olasz gyártmány, hivatalos szakszervíz garanciával.