0

Pellini TOP 100% arabica - szemes kávé (250 gr)

A Pellini TOP Brazília, Guatemala, Nicaragua, Haiti és Kenya legkiválóbb termelőterületeiről származó arabica kávék választékát zárta ebbe a különleges keverékbe. A kíméletes pörkölés és harmonikus ízvilág mellé alacsony koffeintartalom párosul. Különleges kávé 100% arabica kávészemekből, amelyeket közvetlenül a származási helyükön szelektáltak.

3.990 Ft 3.190 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék készleten van, elérhető.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!
Részletek

Az ellenőrzött hőmérsékleten végrehajtott lassú pörkölést és a levegővel történő természetes hűtést követően a kávészemeket még a csomagolás megkezdése előtt speciális silókban pihentetik. A jellegzetes karakterű kávé finom, illatos aromája, kellemesen lágy ízvilága cukor nélkül is kiválóan élvezhető. Az exkluzív keverék koffeintartalma mindösszesen 1,3%.

A Pellini törekszik arra, hogy mindig hibátlan ízű és állandó minőségű kávé kerüljön a csomagolásba. Az UNI EN ISO 9001 szabvány alkalmazása garantálja:

  • Gondosan és figyelmesen válogatott alapanyagokat,
  • Keveréknek megfelelő egyedi pörkölési eljárást,
  • Gyártás folyamatos ellenőrzését,
  • Szakértők által ellenőrzött kifogástalan ízű és minőségű csomagolt kávét.

A tasakok egyirányú szelepe meggátolja az oxigén bejutását, így a kávé megőrzi frissességét. Felbontást követően zárt csomagolásban, hűvös, száraz, fénytől védett helyen tárolja.

Származási ország: Olaszország  

Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson (nap/hónap/év)

Kizárólagos importőr: Cady-Trade ’95 Kft. 1046, Budapest, Kiss Ernő u. 3/a.