0

Pellini Espresso Break Decaffeinato | koffeinmentes E.S.E. Pod k

Pellini Espresso break koffeinmentes pods 44mm pod 0,007 kg 150db/doboz 

Kiváló minőségű, természetes eljárással előállított koffeinmentes arabica kávéőrlemény, filterpapírba tömörítve. 150db 7g-os egyadagos külön csomagolt ESE POD kávé (1050g).

A kávé, POD-onként védőgázos csomagolásba kerül, ezzel biztosítva a mindenkori friss aromát és íz világot.

Minden olyan készülékhez használható amely 44 mm átmérőjű E.S.E (Easy Serving Espresso) szabványú kávépárnát használ.

A kávészemekben található koffeintartalmat széndioxiddal dúsított víz segítségével távolítják el. Ez a természetes anyag biztosítja a kávé eredeti ízének és aromájának tökéletes megőrzését.

Koffeintartalom: kevesebb mint 0,1%.

Részletesebben a koffein kivonása szuperkritikus állapotban levő szén-dioxid (CO2) alkalmazásával valósul meg. A szuperkritikus állapot a három halmazállapot (szilárd, gáz és folyékony - hármaspont) közös hőmérséklet és nyomásértéke felett valósul meg. Ebben az állapotban a gázok, ez esetben a szén-dioxid (CO2) nagyobb oldóhatással rendelkeznek, mint normál körülmények között és az értékek (hőmérséklet és nyomás) változtatásával ez az oldó hatásfok szabályozható. Ebben az eljárásban a koffein kivonásához nem használnak mérgező oldószereket.

B2B Ügyfelek részére: a termék 3x50 db kiszerelésű csomagolásból áll. Ha 50 db szeretnének rendelni, akkor ezt a MEGJEGYZÉS mezőben jelezzék.

26.690 Ft 22.690 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék készleten van, elérhető.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!