0

Törzsvásárlói kártya program

Törzsvásárlói kártya kedvezményre jogosító mértéke

A törzsvásárlói kártya tulajdonosa a termékeink listaárából 5%-os kedvezményben, illetve az általunk forgalomba hozott termékek szervizelési díjából 10%-os árengedményben részesül.

 

 

Törzsvásárlói kártya használata

A törzsvásárlói kártya bemutatásával a bemutatótermünkben (1046 Budapest, Kiss Ernő u. 3/a, III./320) automatikusan megilletik a fent leírt kedvezmények.

Internetes vásárláskor a „Megjegyzés" rovatban hivatkozzon a Törzsvásárlói kártya hátoldalán található kódra.

A törzsvásárlói kedvezmény a kártya kiváltása utáni első vásárlást követően válik érvényesíthetővé.

 

Törzsvásárlói kártya igénylése

Minden törzsvásárlói kártya egyedi kóddal rendelkezik. Személyesen a bemutatótermünkben kérheti a törzsvásárlói kártyát munkatársainktól, melyet azonnal rögzítünk adataival.

Amennyiben online szeretné igényelni a Törzsvásárlói kártyát, kérjük, kattintson IDE. A regisztrációt követően postai úton fogjuk küldeni Önnek a törzsvásárlói kártyát.

Személyes adatai megadásával, és a regisztrációval egyetemben elfogadja a Törzsvásárlói kártya szabályzatát.

A programban csak azon jogi és magánszemélyek vehetnek részt, akiknek cégünkkel nincs érvényben lévő karbantartási és/vagy más együttműködési megállapodása, esetleg más kedvezménye. A Törzsvásárlói kártya kedvezménye nem vonható össze más kedvezményekkel (pl. akciós termékek), kivéve az internetes vásárláskor érvényben lévő pontgyűjtő akcióval. A Törzsvásárlói kártya kedvezménye értékcsökkent termékekre nem vonatkozik.

 

Törzsvásárlói kártya érvényességének kezdete:

A kártya regisztrációjának (átadása, postázása) időpontja

 

Törzsvásárlói kártya érvényességének lejárta:

A törzsvásárlói kártya visszavonásig érvényes

 

A törzsvásárlói kártya igénybevételével elfogadja az alábbi adatvédelmi nyilatkozatot:

A Cady-Trade '95 Kft. tiszteletben tartja a személyes adatokhoz fűződő jogait.


Csak olyan személyes adatokat rögzítünk, amelyeket önkéntesen adott meg. Adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Cady-Trade '95 Kft. a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően a kampányaihoz szükséges kapcsolattartás végett tartsa nyilván adatait, tárolja és kezelje azokat. Hozzájárulása nélkül harmadik személynek nem továbbítjuk adatait.

Az adatközlés időtartama: határozatlan. Bármikor módosíthatja, helyesbítheti, illetve törölheti adatait nyilvántartásunkból. Adatai törlésekor visszavonja hozzájárulását a személyes adatai felhasználására és feldolgozására.

A törzsvásárlói kártya birtokosa automatikusan hozzájárul adatainak átadásához. Azokat a kibocsájtó felhasználhatja saját marketing tevékenységéhez. Ezen ügyfél által adott meghatalmazás visszavonásával az ügyfélkártya is visszavonásra kerül.

A Törzsvásárlói kártyához kapcsolódó felhasználási feltételeket a Cady-Trade '95 Kft. előzetes értesítés nélkül, bármikor megváltoztathatja azt. Az aktuális felhasználási feltételekről az oldal ezen részén mindig tájékozódhat.

Véleményét, észrevételét a Törzsvásárlói kártya használatával kapcsolatban a marketing@cady-trade.hu e-mail címre várjuk.


Üdvözlettel,

Cady-Trade '95 Kft. csapata

 

Örülünk, hogy a Cady-Trade '95 Kft. Törzsvásárlói programjában üdvözölhetjük!

Gyártók
Gyors kereső
 
Ide írja, amit keres.
Részletes keresés
Elfogadott kártyák