0

Garancia

WEB garanciális feltételek

A Cady-Trade ’95 Kft., mint a Saeco Vending, Gaggia, Valera, TVS, Vintageteas, Polti, Pellini, Saicaf, Fitness Coffee kizárólagos magyarországi forgalmazója, nagy hangsúlyt fektet a minõségi értékesítés utáni szolgáltatásokra. Az általunk forgalomba hozott termékeket márkánként eltérõ garanciával értékesítjük. A garanciavállalás kizárólag az általunk forgalomba hozott tartós fogyasztási cikkekre és azok gyári hibájára vonatkozik. Élelmiszerre nem terjed ki garanciavállalásunk.

Valera hajformázó készülékek
Svájcban és az Európai Unió tagállamaiban a garancia időtartama az eredeti gyártói garancia jegyben feltüntetett időszaknak felel meg. Ez a termék felhasználási módjától függően 12 vagy 24 hónap.

TVS edények
2 év garanciával értékesítjük TVS edényeinket.

A 151/2003. (IX.22.) Korm. Rendelet alapján 1 év garanciát biztosítunk az alábbi márkákra:
SAECO Vending
Gaggia
Polti

Saeco-Philips márkájú kávéfõzõk garanciális javítását vállaljuk (vásárlástól számított 2 éven belül), amennyiben a készüléket hivatalos Saeco-Philips viszonteladói partnertõl vásárolta.

Értékcsökkent készülékek
Az értékcsökkent modelleknél lehet, hogy a szállítási doboz sérült, bemutató darabok voltak, vagy új készülék vásárlásakor beszámításra került készülékek. Az ilyen készülékeket mûszerészeink átvizsgálták, kávéfõzõk esetében vízkõtelenítették és elvégezték rajtuk a szükséges karbantartásokat, illetve egyedi beállításokat. Az értékcsökkent termékeket 6 hónap garanciával hozzuk forgalomba. Érdeklõdjön munkatársainknál a jelenleg készleten lévõ készülékekrõl, és lehetõség szerint a megrendelést megelõzõen kérjen fotót.


Gyártók
Gyors kereső
 
Ide írja, amit keres.
Részletes keresés
Elfogadott kártyák