0

Garancia

WEB garanciális feltételek

A Cady-Trade ’95 Kft., mint a Saeco, Gaggia, Valera, TVS, Vintageteas, Polti, Pellini, Saicaf, Handpresso kizárólagos magyarországi forgalmazója, nagy hangsúlyt fektet a minõségi értékesítés utáni szolgáltatásokra. Az általunk forgalomba hozott termékeket márkánként eltérõ garanciával értékesítjük. A 151/2003. (IX.22.) Korm. Rendelet szerinti garanciavállalás kizárólag az általunk forgalomba hozott (importált) tartós fogyasztási cikkekre és azok gyári hibájára vonatkozik.  

Az alábbi márkák garanciális javítását végezzük, ha a készüléket mi importáltuk:
Saeco
Gaggia
Polti
Handpresso
TVS
Valera

A jótállás időtartama:

  • 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év,
  • 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
  • 250 000 forint eladási ár felett három év.

A jótállás a jogszabály szerint a termék gyártási hibáira terjed ki. Nem vonatkozik olyan hibákra melyek oka a termék fogyasztó részére való átadását követően lépett fel így például, ha a hibát a szakszerűtlen üzembe helyezés; rendeltetésellenes használat; természetes kopás; túlzott igénybevétel; a használati- kezelési útmutatóban foglaltak figyelmen kívül hagyása; helytelen tárolás, helytelen kezelés, karbantartás elmulasztása (pl. porosodás, vízkövesedés, dugulás stb.), nem megfelelő nyersanyag használat (pl. kávéfőző gépeknél kávé, és víz), rongálás; elemi kár, természeti csapás.


Értékcsökkent készülékek
Az értékcsökkent modelleknél lehet, hogy a szállítási doboz sérült, bemutató darabok voltak, vagy új készülék vásárlásakor beszámításra került készülékek. Az ilyen készülékeket mûszerészeink átvizsgálták, kávéfõzõk esetében vízkõtelenítették és elvégezték rajtuk a szükséges karbantartásokat, illetve egyedi beállításokat. Az értékcsökkent termékeket 6 hónap garanciával hozzuk forgalomba. Érdeklõdjön munkatársainknál a jelenleg készleten lévõ készülékekrõl, és lehetõség szerint a megrendelést megelõzõen kérjen fotót.


Gyártók
Gyors kereső
 
Ide írja, amit keres.
Részletes keresés
Elfogadott kártyák