0

Gaggia SYNCRONY LOGIC silver automata kávéfőző gép

A logikus választás

A könnyen elérhető víz és szemes kávé tartályai illetve az alkalmazott műszaki megoldások alkalmassá teszik a kisebb irodai és vendéglátóipari igénybevételre (40adag/nap). Opcionálisan adagszámlálóval is felszerelhető.

A tetszőlegesen beállítható kávéhosszúság italok mellett, forró vizet adagol és gőzöl, mellyel alkalmas tejhab készítésére, cappuccinohoz vagy más tejes italokhoz.

 

Főbb jellemzők:

· Teljesen automata készülék: egyszerre egy vagy két kávéitalt készíthetsz szemes és őrölt kávéból, melynek beállításait könnyen személyre szabhatod és el is mentheted, ahogyan csak szeretnéd. 

· Forró víz funkció: ha kedved támadna teázni, egyszerűen elkészítheted.

· Gőz funkció, tejhabosítás: A panarello gőzölő csővel krémes és sűrű tejhabot varázsolhatsz a cappuccino-hoz, latte macchiato-hoz vagy más tejes italokhoz.

· Manuálisan szabályozható kávéhosszúság: az italok hosszúságát tetszőlegesen beállíthatod és el is mentheted, hogy mindig egyszerűen el tud készíteni a kedvenc italod. Ristretto, espresso, lungo, doppio, americano, óhajod szerint.

· Őrlésfinomság állítás: A különböző típusú kávékhoz eltérő őrlési finomság szükséges a tökéletes végeredményhez. Az őrlés szemcseméretét könnyen beállíthatod, az intenzív pörkölésű olajos kávéktól (durvább őrlés) a világosan pörkölt lágyabb (finomabb őrlés) fajtákig, hogy mindig kifogástalan itallal kényeztethesd magad.

· Őrlésmennyiség állítás: A központi aromaválasztó gombbal egy mozdulat csupán és már kortyolhatod is az intenzív vagy testes eszpresszót, esetleg a lágy délutáni kávéitalodat, ahogy jól esik.

· Acél őrlőkések: garantálják minden fajta kávészem optimális és egyenletes őrlését. Kopásálló és tartós konstrukció.

· Rozsdamentes kazán: Ideális hőmérsékletű vizet biztosít a kávékészítéshez és jobban ellenáll a vízkőnek.

· Nagy nyomású vízpumpa: biztosítja a megfelelő nyomást a kávékészítéshez, hogy a kávéból kioldódhasson az összes értékes íz és aroma és egy mogyoróbarna sűrű krémréteg alakuljon ki az ital tetején.

· Előáztatásos kávékészítési mód: Az első fázisban egy kis mennyiségű vízzel megnedvesíti az őrleményt, kis ideig előáztatva azt, majd a forró vizet magas nyomással préseli át az őrölt kávén. A hosszabb kivonatolási folyamat eredménye a tökéletes, aroma dús kávé italok mellyel elkápráztathatod családodat vagy vendégeidet.

· Csészemelegítő felület: melegen tartja a csészéket, hogy azok ne hűtsék vissza a kávéitalt.

· Állítható magasságú kávékifolyó: alá befér a kedvenc bögréd épp úgy, mint egy kicsi presszós pohár. Csak egyszerűen állítsd be a kifolyót, így egy csepp kávé sem fog kárba veszni, mert a jóból sosem elég.

· Opcionális adagszámláló: segítségével pontosan nyomon követheted a forgalmat. Ezzel a funkcióval elkerülheted az illetéktelen kávégép használatot.

· Ellenőrző funkciók: egyértelműen figyelmeztetnek, ha elfogy a víz, a kávé vagy valamilyen alkatrész nincs a helyén.

· Kivehető központi egység: ez a belső egység tömöríti össze az őrölt kávét, itt találkozik a kávé a vízzel és végül ez a mechanikus szerkezet üríti a zaccot a zaccfiókba. Az élettartam és a higiénia miatt a hatékony tisztíthatósága kiemelten fontos, ezért egyedülálló módon, a komplett szerkezet, egy mozdulattal, kivehető a készülékből és egyszerűen csap víz alatt eltakarítható. Így mindig tiszta és íz gazdag kávéitalokat készíthetsz és biztosíthatod a hosszú élettartamot.

· A Gaggia Syncrony Logic automata kávéfőző gép, kiváló minőségű olasz gyártmány,hivatalos szakszervíz garanciával 

 

Technikai adatok: 

· Szemes kávétartály: 350 gr.

· Zaccfiók: 18 zacc pogácsa

· Kivehető víztartály: 1,7 l

· Méret (szélesség*magasság*mélység): 37x38,5x33cm

· Áramfelvétel: 1250W,

· Vízpumpa: 15 bar

· Súly: 8,7 kg

139.990 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék készleten van, elérhető.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!