0

Gaggia LA REALE 2 fejes | professzionális kávéfőző | ezüst

A La Reale a legigényesebb professzionális felhasználóknak készült. A réz és acél karosszéria karcsú tükröződése, a LED-profilok lágy fénye és a hangulatos háttérvilágítás pazar megjelenést kölcsönöz ennek az új modellnek.

Marco Bonetto a Lamborghini tervezőjeként a kivételes megjelenésen felül az alkatrészek és a gép tartósságát is szeme előtt tartotta, ami kiemelten fontos a baristák hektikus életében.

Központi elemei az érintőképernyős kezelőfelületek melyekkel a kivonatolási paraméterek fejenként testre szabhatóak, a három gombbal pedig gyors és intuitív a választás. Külön fejkazánok biztosítják a maximális hő stabilitást és a pontos hőfok beállításokat, míg a nagyméretű központi kazán a rendkívüli gőzkapacitásért felel.

5.944.900 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék jelenleg nincs raktáron. Külső raktári elérhetőségről (+3 nap) és előrendelésről itt érdeklődhet.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!
Részletek Technikai adatok

A szabályozható előáztatásos kávékészítési mód biztosítja a tökéletes aroma kioldódódást. Az elektronikusan szabályozható, szeparált fej kazánokon digitálisan beállítható az adott kávéhoz legmegfelelőbb hőfok a 3,5 " érintőképernyőn. A krómozott, professzionális réz karok és a sziegetelt multi boiler rendszer biztosítják az ideális hőstabilitást. A ki/be kapcsolás időzítés pedig energiatakarékos használatot tesz lehetővé. A kávégép hátulja látványos LED világítást kapot.