6

Gaggia Carezza Deluxe - karos kávégép

Luxus kényeztetés

A figyelemre méltó klasszikus design és a legújabb technológia ötvözete egy készülékben a hamisíthatatlan olasz espresso rajongóinak.

Az egyedülálló előáztatásos kávékészítési móddal még hatékonyabb az aromakioldódás így kivételesen ízgazdag kávéitalokkal ajándékoz meg.

A szabadalmaztatott, kuplungos karral különlegesen krémes espressot készíthetsz. A speciális nyomásfokozó szelepnek köszönhetően kevésbé érzékeny a durvább őrlésfinomságra ezért az előre őrölt kávékból is aromás italokat kreálhatsz.

A panarello tejhabosítóval különleges, tejhabos italokkal, cappuccinoval, latte macchiatoval, kápráztathatod el családodat vagy vendégeidet.

Részletek
109.990 Ft 119.990 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék jelenleg nincs raktáron. Külső raktári elérhetőségről (+3 nap) és előrendelésről itt érdeklődhet.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!
Részletek Technikai adatok

Főbb jellemzők:

· Kávékészítés őrölt kávéból vagy pod-ból: hogy több kávékiszerelésből is választhass. Akár két adagot is készíthetsz egyszerre, a hosszúságot pedig manuálisan, tetszés szerint beállíthatod.

· Forró víz funkció: ha kedved támadna teázni, egyszerűen elkészítheted.

· Gőzfunkció és a Panarello gőzölő cső: a kitűnő cappuccinohoz vagy más tejhabos italokhoz.

· Előáztatásos kávékészítési mód: Az első fázisban egy kis mennyiségű vízzel megnedvesíti az őrleményt, kis ideig előáztatva azt, majd a forró vizet magas nyomással préseli át az őrölt kávén. A hosszabb kivonatolási folyamat eredménye a tökéletes, aroma dús kávé italok.  

· Krémfokozó szeleppel ellátott, kuplungos kar: A karban, a szűrő alatt lévő szelep, csak a megfelelő nyomásszint elérését követően engedi átfolyni a vizet a kávén, ezért nagyobb nyomás hat az őrleményre, így az aromák hatékonyabban oldódnak ki az őrleményből, íz gazdagabb kávéitalt eredményezve. A szelep nyitását a karba épített kuplung szerkezettel (a kar tovább fordításával) még tovább késleltetheted, így még krémesebb és aromagazdagabb italokat varázsolhatsz.

· Nagy nyomású vízpumpa: biztosítja a megfelelő nyomást a kávékészítéshez, hogy a kávéból kioldódhasson az összes értékes íz és aroma és egy mogyoróbarna sűrű krémréteg alakuljon ki az ital tetején.

· Csészemelegítő felület: melegen tartja a csészéket, hogy azok ne hűtsék le a kávéitalt, így több időd lesz elmerülni a különleges aromák élvezetében.

· Hőfokjelző műszer: Nyomon követheted a kazánhőfokot, hogy mindig a tökéletes hőfokon kezdhesd el a kávékészítést.

· Vízkő kijelzés: A használat gyakoriságától függően, figyelmeztető üzenet jelenik, meg, a vízkőtelenítés időszerűségéről, hogy semmiképp ne feledkezz el a készülék karbantartásáról, így meghosszabbíthatod az élettartamot.

· Tartozékok: 1 adagos ESE pod szűrő, Univerzális (2 adagos) szűrő, tömörítős kávéadagoló kanál.

· A Gaggia Carezza de luxe eszpresszó kávéfőző gép kíváló minőségű európai gyártmány, hivatalos szakszervíz garanciával.

Kapcsolódó termékek