0

FELLOW ODE kávéőrlő

A Fellow Ode egy nagy teljesítményű, precíz, otthoni kávéőrlő, Pour Overhez, Aeropress-hez, French Press-hez, Cold Brew-hoz és más alternatív kávékészítő eszközökhöz. A 64 mm-es professzionális őrlőkések, 31 őrlési beállítással, kivételes őrlésminőséget és friss adagonkénti őrlést biztosítanak.

Részletek
198.990 Ft 129.990 Ft
db:
Szállítási költség: Akár ingyenesen! Részletek
Raktár: Ez a termék készleten van, elérhető.
Tetszik? Oszd meg a barátaiddal is!
Részletek Technikai adatok

Tökéletes és konzisztens őrlésminőség: a professzionális 64mm-es átmérőjű síktárcsás őrlőkésekkel, ami kulcsfontosságú a nagyszerű kávéitalok készítéséhez.

Gyorsabb őrlési idő: a nagy méretű késeknek köszönhetően a kések felmelegedésének kockázata nélkül.

Kompakt kialakítás: miatt lényegesen kevesebb helyet foglal a pulton a professzionális méretű kései ellenére.

Csendes működés: a magas minőségű anyagoknak, a tartály kialakításnak és a zajcsökkentésnek köszönhetően, hogy az otthoni használat élmény legyen.

Adagonkénti őrléshez: tervezve, hogy mindig friss őrleményből készüljön az ital.

Minimális pangó őrlemény és tisztítás: a professzionális filter őrlőknél alkalmazott műszaki megoldásoknak (garatkialakítás, őrlemény kallantyú, mágneses őrlemény tartó) köszönhetően.

PID vezérelt motor: azonos őrlési sebességgel dolgozik minden kávébab őrlésénél, a tökéletesen konzisztens őrlési minőség érdekében.

Automatikus őrlés megállításnak: köszönhetően az utolsó szem megőrlését követően, nem pörög túl a motorfordulat, biztosítva a kényelmesebb és csendesebb használatot.